Morgonstund har guld i mun.

Sommarmorgnarna tycker jag är de bästa. Jag brukar vakna först så ibland cyklar jag ner och doppar mig i havet innan frukost och kanske köper jag med något gott från bageriet. Andra morgnar är min man ute och simmar och då fixar jag iordning en bricka som står klar för oss alla då han kommer hem.

En dag gjorde vi bananplättar och åt dem med bär.
Lätt och nyttigt.

Du behöver bara 2 mogna bananer och 4 ägg. Lite flingsalt och kokosfett att steka i också. Mosa bananer och blanda ihop innan du steker i fettet.

Denna dagen hade vi gjort te på vår mynta och det passade bra till. Och lite lönnsirap också tyckte barnen förstås.
Fast jag tycker plättarna är ganska söta som de är.

En annan morgon åt vi frukost med Mir. Vi hade många mogna avokados och bestämde oss för att ha dem som pålägg på morgonmackan. Så som vi åt i Köpenhamn veckan innan.

Om man skivar avokados fint och strör flingsalt, finhackad gräslök och chili över så blir det strålande gott.

Idag ska jag jobba under förmiddagen och sedan dra ner till stranden där mellanbror går i surfskola just nu.

Ska bara dra oss i den här soffan lite till först…

Sommarmorgnar är verkligen ett av de bäst livet bjuder på. Inte sant?