Det blir mycket trädgård här på bloggen. Jag gör inte så mycket mer än att jobba, är med familjen och fixar här ute nuförtiden.

Det är fint för detta kan man kombinera. De mysigaste stunderna är då barnen är med och grejar.

Igor och jag plockade fläder då vi var ute med Boris och gick. Vi tänkte göra My Feldt’s saft och också testa på att fixa Miranda Rebecca’s iste. Kolla här på hennes olika recept. så gott!!
Vill förresten tipsa om denna ostkaka – inte alls lika söt som vanlig och väldigt god! Fann den i frysdisken.

My’s   recept är utan vatten så det blev en väldigt koncentrerad form med nängder av citroner. Imorgon kan vi hälla av och smaka av.

Jag har burit ut mina ledsna Dr Westerlunds och ska plantera om och beskära ordentligt. Möjligt att jag får en ordentlig samling sticklingar som jag kan ge bort under sommaren. Kanske får ta med ett gäng till jobbet och ha en bytardag med vänner och kunder. Ska klura på detta och kolla med Miranda. Vet att Frida på Trendenser hade något liknande förra året. 

Har ni förresten sett Fridas filmer om västkusten? Hon  har skapat en serie på sex delar där hon delar med sig av tips om olika inspirerande platser i hennes närhet, platser hon gärna återvänder till när hon behöver fylla på med ny energi och inspiration.
I detta avsnitt besökte hon Miranda och mig och här finner du alla avsnitt där hon bland annat lyfter Varberg på ett fantastiskt sätt. Så kul att se ur en annan bloggares perspektiv. Detta gjorde hon bra!

Nu ska jag plocka en liten väska och dra iväg med mina tjejer på ett äventyr. Tar med mig kamerasn för jag har hört att det är magiskt vackert dit vi ska. Följ oss på stories om du blir nyfiken.
Önskar dig en fin dag.

 

Kommentarer till “Trädgårdsliv, saft och tips

  1. Finaste du! Ville bara säga att jag läst din blogg ett tag nu, och den får mig att må så bra. Jag tittar på de vackra bilderna, njuter av blommorna från ditt växthus och blir lugn och känner hur stressen rinner av mig. Jag har till och med blivit inspirerad att rensa ogräs hemma och göra fint i min egen trädgård! Stor kram, och tack för att du inspirerar med dina kloka ord och vackra bilder.

Kommentarer stängda