vackrast just nu

TH-16-39-MI-18_5_301101

Jag har samlat ihop lite av varje i veckans inlägg – Vackrast just nu. Håll tillgodo!

Jag letar efter en klänning till en fest jag ska gå på. Verkar lättare sagt än gjort så det kanske landar i att jag tar en ur min garderob och uppdaterar med ett par nya skor istället. Helst inte höga klackar. Ovan guldiga från & other Stories kanske vore något.

applegarden-768x580

Via Johanna Bradford’s Weekly Mix så fann jag bloggen Manger och fastnade en lång stund bland de vackra bilderna och recepten. Tack Johanna!

lotta 3_kristin_Lagerqvist

Och visst har jag också köpt hem ett exemplar av senaste Residence.
Pia Ulin och Lotta Agaton har skapat ett fantastiskt tjusigt reportage från Lottas nya hem ihop. Vackert jobbat!

MOKKASIN-FOR-GOOD-LUCK-1-4

Vi skickade en peppande höstpresent till  Sofia och Linn på Mokkasin. Kolla vad fin Sofia blev i vår kjol bland alla höstlöv.

MOKKASIN-FOR-GOOD-LUCK-1

Måste också visa Sofias “Gå bort-korg” med bästa presenten – Strömmaboken som jag har varit med och gjort. Så fint och varmt i magen att se den så här. Tack till alla som köper den och som tagit in boken i sitt sortiment.
Sofia har den ju också i sin butik. Bästa höstboken faktiskt med massa recept och peppande tankar om kreativitet och drömmar. Foto av Sofia Jansson.

nominera_arets_inredningsblogg_57fa909eddf2b31735ccbfa4

Och så är det dags att nominera Årets Inredningsbloggare. Jag vet vem min röst faller på. Eller det är faktiskt tre olika jag ska nominera. Rösta på din favorit här.

Önskar dig en skön vecka.