11777_661a1ce43b-1_emerald-helena

Början av februari och snart vår. Inte sant?
En “Vackrast just nu” är på sin plats tycker jag.

Nu är det dags att vårda mina vintertrötta pelargoner. Jag ska byta jord och sätta nya sticklingar som ska få fart under våren så jag kan fylla hela växthuset med Dr Westerlund. Krukan Helena 18 Emerald passar perfekt för ändamålet.

rasmus

Modeveckan har ägt rum. Ingen har väl missat alla härliga uppdateringar på Instastories från de grymma tjejerna och killarna som var med under dagarna. Rodebjers glada blå och röda nyheter fick mig på fall. Även Emilia de Porets vackra kappa från Acne väckte habegär.

Lyssnar du förresten på Emilia och Ebba von Sydows podd “Säker Stil” Den håller mig härlig sällskap varje vecka. Tycker de tjejerna är så inspirerande, glada och roliga.

IMG_8527-1024x683

Lina Östling har varit hemma hos Bobo Vallmansson och fotat.  Älskar sådana här konstnärshem.

springsummer2017_42

Ha förälskat mig i Stine Gojas senaste kollektion. Så vackert alltihop!

hanna_stefansson_orange_kjol_bla_jacka_cos_4

Mycket kläder nu. Ja, jag vet. Men visst blir man sugen på att uppdatera garderoben lite nu när man går åt en ny säsong…?
Finast av alla klädkombinationer skapar alltid Hanna Stefansson. Här i glatt rött och blått. Och så rosa naglar på det så blir man ju extra glad. Hurra för färg!

Önskar dig en fin lördagskväll!