fredag_Kristin_Lagerqvist-2

Det är fredag och jag hade tänkt  dela den med Johanna Bradford i Göteborg. Men dessvärre kom annat i vägen så jag jobbar på med Alex Schulman i mina lurar. Glöm mig – Stark bok om en sjukdom som många av oss har en tung relation till.

fredag_Kristin_Lagerqvist-5

Nya vykort till butiken och ett gäng blomfrön som ska ge mig den vackraste och mest väldoftande trädgården i manna minne.
Och så inbjudan till måndagens festliga gala!

fredag_Kristin_Lagerqvist-3

För på måndag är det ju Elle Decoration Swedish Design Awards på Berns i Stockholm. Så skoj!

Innan vi for till flygplatsen, i början av januari, sprang Miranda fram till mig med andan i halsen. Du måste köpa någon av kjolarna och ha på galan!
Jag hade nämligen pratat om att jag absolut inte ville ha svarta kläder på mig för att det får mig att bli så deppig. Sagt och gjort. Den gröna kjolen med guldiga träd på åkte ner i packningen under cirka två minuters shopping.
Men nu känns den ju inte alls så skoj faktiskt…

Jag har provat med massa toppar och skor. Men jag vill nog inte vara indisk prinsessa ändå. Kanske en annan dag…

fredag_Kristin_Lagerqvist-4

Bästa Karoline räddade mig i sista minuten. Phu!
Här blir det en cliffhanger över helgen så får ni se efter galan.

Nu kan fredagspeppen dra igång på allvar.
Önskar dig en riktigt fin helg!