Jag har mina tentakler ute hela tiden när det kommer till att samla på mig måltider som är enkla, hälsosamma och proteinrika. Jag sparar och skärmdumpar hej vilt. Häromdagen fick jag lära mig att blanda ner två ägg i min morgongröt.

Så sagt och gjort. En sked smör, havregryn, solrosfrön, två ägg, kanel, salt, havremjölk och äpple.

Detta åt jag med en klick jordnötssmör och yoghurt. Det höll mig mätt och stabil i humöret länge.

En dag åkte jag hemifrån tidigt och hade med mig frukost i burk. Smoothie med bär, havtorn, proteinpulver & yoghurt. Chiagröt med solrosfrön, rostad granola. kardemumma, havtorn och blåbär.

En perfekt färdmat och världens bästa mellanmål. Bären är frysta när jag blandar ihop allt på bara någon minut och håller därför kyla ett tag.

Sist ut på tipsen. Hos Sofia Wood såg jag jordgubbar ihop med matcha – superfint tips! Jag mixade frysta jordgubbar ihop med sojamjölk. Detta hällde jag upp i et glas och hällde sedan en skål nyvispad och bryggd matcha över. Detta var så otroligt gott så min yngsta blev alldeles frälst. Kul! Hittills är det bara jag som gillat matcha här hemma.
Ett varmt tips alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Vad jag åt –