Igår vaknade jag i detta vackra rum på Hôtel Eggers. Så kul att bo över då och då i denna magiska miljö då jag jobbade för ägarna som köpte hotellet då det begav sig. Ligger så nära hjärtat och mysigt att krama om gamla kollegor också.

Hotellet har kvar den gamla genuina känslan av att vara ett anrikt hotell med historia i väggarna men har samtidigt fått den renovering som behövs för att matcha dagens hotellgäster. Längtar redan till nästa gång jag ska checka in och då tar jag nog med familjen.

Mir och jag åt en snabb frukost, jobbade lite och tog sedan tåget hem.

Boris behövde ju gå ut på en promenad.
I år har jag investerat i en mössa som gör mig glad varje gång jag tittar mig i spegeln. Och det verkar som om att jag höjer humöret hos många jag träffar också. Mössan är från Samsoe o Samsoe. Ska nog klicka hem denna att variera med också.

Idag är det fullt ös med förberedelser inför helgens kreativa marknad – Kustfolk. Du kommer väl?

Ha en härlig helg nu.

Kommentarer till “vaknade på Hôtel Eggers

  1. Vi bodde på Eggers i somras när vi var på Håkan Hellström. Jag bokade förra november – delvis inspirerad av alla dina vackra bilder från hotellet :). Jag inser att det finns olika kvalité på rummen beroende på pris, men blev nog allt lite besviken efter att ha sett alla vackra tapeter på bloggar. Vårt rum var inte ett dugg charmigt – ert verkar ha varit det helt motsatta. Härligt med Göteborg – alltid lika trevligt!

Kommentarer stängda