Igår tog jag ett tåg till Göteborg för ett förmiddagsmöte gällande en föreläsning jag ska hålla nästa vecka. Efter mötet fick jag brått med kameran hem till Johanna Bradford. Det blir mörkt tidigt om dagarna i november. Mardröm för en fotograf…
Har man otur så är det mörkt hela dagen.

Både Johanna och jag jobbade i rasande fart med det lilla ljus vi hade och svidade sedan snabbt om till festkläder och hoppade på bussen till Jotex fest.
Precis som jag så tycker Jotex att det nästan bara anordnas trevliga events för branschen i Stockholm och därför hade de slagit på stort och hämtade upp oss i en limousinbuss fylld med glatt humör och förfriskningar. På plats i Jotex lokaler så fick vi en rundtur bland tjusigt stylade miljöer. Här beundrar Elin Lansjö keramik som kommer komma in i sortimentet inom kort.

Jag matchade inredningen väl. Tycker så mycket om den här sänggaveln i rotting och kulörerna sängen är bäddad med.

Lamporna ovan diskbänken väckte habegär.

Mir provade soffor.

Kanske den här? Snyggt.
Jättefin styling av Charlotte Ryding och Anna Furbacken.

Jag fångade mig själv i rund spegel. Smart sätt att få djup i ett rum – sätt upp en stor spegel som blickfång.

Jotex hade dukat vackert med blomster och lampor på bordet.

Vi blev serverade kreativ och god plockmat, mängder av fina samtal och gott i glaset.

Jotex resa är fantastisk. Från “säsongsgardiner” med svampar och tulpaner på till detta fem år senare. Vill ha allt! Mest det guldiga skåpet. Ellet skåpet i rotting. Båda borden hade passat fint hos oss också… Och dagbädden. Ghaaaa..
Kommande möbelkollektion kommer göra succé där ute i hemmen.

Har precis köpt lampa till stugan i fjällen annars hade jag nog klickat hem denna. Fint och effektfullt stilleben på det runda bordet för övrigt.

Sara Widman och jag smög runt och fotade i miljöerna då de andra drack kaffe.

Tusen tack till Jotex som bjussade på årets festligaste event. Så fint ordnat alltihop – varmt och välkomnande.

Kommentarer till “fest med Jotexfamily

  1. Jobbade på deras lager direkt efter studenten när det ännu låg i Värnamo. Körde runt i mjukisbyxor och crocs på en slags moped och plockade orders. Kommer ihåg hur jag tyckte att allt kändes så tantigt och tråkigt och förstod inte alls var det var för människor som köpte saker därifrån. Utifrån orderna såg det ut som alla kunder bodde i Finland och jag tänkte att de måste ha väldigt dåligt smak i vårt grannland. Tio år senare bor jag själv i Finland och jobbar med e-handel och har Jotex som viktig samarbetspartner. Är själv numera där inne och dreglar över olika produkter och förvånas alltid över vilket lyft de har gjort. Fint!

Kommentarer stängda