vallmo på ryggen

En äng av vallmo på ryggen och solsken i blick.

Jag laddar inför kommande vecka med blandad kompott av skratt och tårar. Jag har ingenting att säga men vill berätta allt för varenda en. Vara en stängd mussla och en blommande vallmo på samma gång. Visst, det går.

Det finns så kloka människor där ute. Titta på My Feldt. Hon är min idol.

“Världen får vara upp och ner utan att man ramlar ut i rymden. Man får gå i 100 psykologtimmar utan att man räknas som knäpp. Man får vara stormig utan att vilja eller behöva bli tämjd. Man får gråta utan att vara ledsen och man får skratta utan att vara glad.”

Jag har den här platsen med en röst som når ut. Jag vill göra skillnad och dela det jag tror kan vara bra för andra att ta del av. Motivera och inspirera. Vara mänsklig, liten och sårbar. precis som du.

Jag ska finna ett riktigt bra sätt att göra det på så det blir lagom för både er och mig. Jag är redan är bra bit på vägen, tror jag. Har fått mycket fin respons från er då jag skrev mer reflekterande inlägg.
Men, du vet – ibland är man skör och då är det bästa att dela erfarenheter efter man gått igenom elden, baddat såren och rest sig upp igen.
Också viktigt som bloggare att veta varför man delar – Vad det är man vill uppnå. Ligger det något värde i det man delar för de som klickar in…

Sedan måste man också skydda sig själv. Det är tusentals människor som läser varje dag och alla vill sannerligen inte ge en varm kram. En del vill nog sparka riktigt hårt på smalbenen märker jag ibland då jag läser både bland mina och kollegors kommentarer.

Det här är helgen där jag lyssnar på “Hej, Me I’m light” på repeat och går längs havet. Vill vara nära men mest för mig själv.
Jag städade kontoret, köpte en jeansjacka och mängder av fuktgivande ansiktsmasker på HM. Vill ha lyster utanpå. Och inuti.

Liberté. Det passar mig.

Under kommande vecka sker en del förändringar och det ska bli roligt att dela detta med er.
Mir och jag kommer jobba mycket med varandra och så jag ska komma igång med min träning.

Vad ska du hitta på?

Kommentarer till “vallmo på ryggen

 1. Oj missade skriva vad jag ska göra idag. Jag e på jobb för historiska hem i en magisk lägenhet. Skapar en story om en konstnär ungefär. Jag ska hem och laga en ljummen vegetarisk sallad till vänner som kommer över ikväll och kanske att jag orkar mig på mini semlor men jag gissar att det kommer bli överkurs då jag får med mig kompisar till sonen efter hämtning. Och du vet att jag menar att du berör. Så in i bänken. Så mycket värme med en klokskap i integritet utan att på något vis bli kylig. Du har det där extra det som ger guldkant och som liksom ”bara är”.

 2. Din blogg är underbar, du är fin! Du skriver väldigt bra och fotograferar mycket bra.
  Jag ska vara med familjen och åka skidor i de svenska fjällen. Men jag ska också åka hundspann, något jag önskat hela mitt liv. Kram och tack för att du delar allt: upp och ner!

 3. Fasiken va du är cool! Precis så. Allt får plats. Tack!! Jag ska undervisa barn, gravida, slutkörda och bebisar i yoga. Ge dom en stund att bara vara, inte göra. Lyssna inåt en stund. Tar med mig den inspiration du ger via bloggen in i det jag förmedlar. Tack!

 4. Blir så varm, skör,glad och ibland ledsen när jag läser din blogg. Du förmedlar så mycket vackert och precis så som livet är upp och ner❤️
  Jag ska jobba, sticka färdigt riddari tröjan till min man och sedan träna både löpning och reflektion med meditation och yoga. Längtar efter våren och funderar på vad som ska odlas där ute förutom dahlior och luktärtor
  Kram

 5. Dina ord berör o griper tag och får en att tänka varma tankar. Du skriver så öppet men ändå privat om det sköra. Värdigt. Önskar dig allt gott denna vecka.
  Min plan är att göra en plan för att hitta mod o ork att ta ansvar för mitt liv igen.

 6. Jag älskar dina beskrivningar av livet, av dina tankar om det. Det har jag gjort sedan din första blogg. Och visst är det sant, det du säger om att dela och vara skör och att skydda sitt innersta. Så förbenat fint alltihopa. Din blogg är min lilla karamell att suga på i vardagen bland snabbmakaroner under strumporna och slaskiga allvädersstövlar. Evinnerligt tack!

 7. Liker så godt disse personlige innleggene… Du er vis og fabelaktig. Uken min blir en av de vanskeligste jeg noen gang har vært med på vil jeg tro… Også ting som skal deles på bloggen etterhvert, men om det blir om 2-3 dager eller 2-3 uker vet jeg ikke riktig nå. Er i en situasjon hvor mitt liv endres vanvittig, og at det er andre som har makt til å bestemme om jeg får det som jeg vet er best og mest hensiktsmessig for meg, eller ikke. Avmakt, men allikevel så er jeg fylt med kraft. Med håp og tro, selv om ingen andre tror på meg akkurat nå. Da er det godt å finne kraft helt innerst i en selv. Krysser fingrene, og håper din uke blir av den gode sorten!

 8. Tack för allt som du delar. Både tårar och glädje. I veckan ska jag jobba som vanligt och sen blir det Engelbrektsloppet på skidor på söndag.

 9. Jag älskar förändring så väntar spänt på det nya. Tycket så himla mycket om ditt sätt att blogga och dela med dig så hoppas du kommer fortsätta med detta också framöver. Ha en fin vecka, Kram Caroline

 10. Du skriver så bra och lätt. Också om det som är tungt och svårt. Tack för att jag får läsa!

Kommentarer stängda