Nu går det i hundra igen. Jag vet inte varför det blir så hela tiden men det är nog bara sådan jag är i perioder – eller nästan jämnt faktiskt. Förutom då jag måste hämta andan och sträckglo på Netflix och ligga i badet några dagar. Det är aldrig lagom hur mycket jag än försöker.

Blev så himla tydligt idag när jag var ledig och hela familjen var i Kungsbacka och kollade på en EPA. Kroppen längtade nog efter vila men jag var så himla rastlös och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det slutade med att jag städade både tvättstuga, garderob och undervåning. Sedan började jag laga massa indisk mat med äppelpaj till dessert. Nu är klockan 20.23 och det är första gången jag satt mig ner typ…
Men skitsamma. Dagen var fin ändå. Jättefin faktiskt. Men vi kikar på vad jag pysslat med i veckan tycker jag.

När jag kom hem från Frankrike fick vi en leverans av våra nya konsttryck till KLco. Konsten flyttar in!

När vi lanserade KLco 2020 så var tanken att detta var ett koncept som skulle tilltala alla sinnen – ni som gästade oss skulle få en upplevelse som stannade kvar inom efter besöket. Smak, doft, toner och en vacker och inspirerande miljö ville vi bjuda  på. Nu tar vi nästa steg och lanserar ett konstprojekt ihop med vår talangfulla vän @kollijox – nio unika målningar är skapade och kommer hänga på våra väggar från och med oktober. De kommer gå att klicka hem online både med och utan ram och de kommer finnas till försäljning i butik också.
Ledorden var västkusten, lekfullt, danskt poppigt, kroppen, kvinnligt, överraskande, naturen – dämpade kulörer men några objekt som verkligen tog för sig med färger och motiv.

Vi tycker Jennie Blomkvist har gjort ett strålande arbete!

Jag testede att hänga den här stora på väggen. Ska vi kalla henne Badflickan? Vad tycker ni?

Den här är också galet vacker.

Jag åkte ut till Tvååker en dag för att prata lite med Jennie och mina andra vän Marina.
Marina lanserar världens coolaste ställe senare i höst. Hon har köpt ett gammalt järnvägshotell och renoverar nu upp huset för att öppna restaurang, café och butik. Hennes kreativitet är det då rakt inget fel på och varje dag blir jag alldeles varm i kroppen över att jag har så otroligt begåvade vänner.

Kolla – här är Jennie och Marina. Här sjunker de förmodligen ner i något spektakulärt på telefonen. De här tjejerna är så himla roliga också och jag lämnar alltid våra möten med skratt i bröstet och värme i magen.

Platsen blir såklart otrolig och ska heta Sonjas Veranda efter kvinnan som en gång bodde i huset.

Varje rum är nu fullt med antikviteter och ska snart placeras ut på passande platser. Ska bli så spännande att komma hit igen och se slutresultatet.

En disk i marmor med ljusblå trädetaljer, lampor som får mig att dregla och ett sortiment som får det att pirra i kroppen av habegär. Den här butiken kommer bli så fin!

Är ni nyfikna?

“Vänta lite – jag måste nog knäppa här innan du tar ett foto…”

Ja, vi är väl tre yrväder med hundra bollar i luften kanske. Tur vi har varandra.