Förra veckan var jag i Smögen och hade ett sjukt roligt dygn.

Faktum är att jag nästan aldrig tackar ja till pressresor längre men jag tyckte de andra deltagarna som skulle med verkade kul och så lockade ju en spännande matupplevelse. 13 rätter sill skulle serveras på Abbas pop-up restaurang på Smögenbryggan.

Jag lämnade kameran på hotellrummet och hade bara med mobilen till middagen men ni som följer mig på Instagram vet att vi hade en magisk dag ihop och att vi åt en fantastisk middag. Smakerna var otroliga!

Mina vänner Hannes och Diana var med på resan & resten av sällskapet var en blandning av matkreatörer och modebloggare. Andreas Wijk visade sig vara en riktigt rolig filur och det var också kul att snacka med Petra Tungården som jag följt under många år. Älskar hennes kläder på Adoore.se.
Årets Mästerkock Sofia Henriksson och jag har utmanat varandra att starta ett Tik-tok konto och i måndags satte vi igång ihop med @linneasskafferi och @hannesmauritzon också. Så roliga möten och människor.

Glad att jag följde med trots att jag egentligen borde lagt dygnet på att jobba ikapp denna intensiva sommar med Klco.

Dagen efter middagen var Hannes och jag nere och tog ett härligt morgondopp.

Älskar Smögen från och med nu. Lite mer brännmaneter än Varberg men annars får detta ställe 10 av 10 möjliga.

Hannes är vansinnigt rolig att hänga med. Tänk att han följt mig sedan han var sexton år och nu är vi goda vänner. Så det kan bli – livet är fantastiskt och det gäller att ha alla dörrar öppna så man inte missar något spännande.

 

Kommentarer till “Vi åkte till Smögen

  1. fin information för en ny bloggare … det är verkligen bra. the article that I just read is very interactive and I got a lot of knowledge from here. are you really a writer? I was amazed by your writing, very easy and I was able to understand.

Kommentarer stängda