reklam för egen verksamhet

Det finns många fördelar i att behärska många olika delar i sitt egna företag.
Den största fördelen med detta är att det är väldigt tidseffektivt.

I fredags var jag fotograf till kampanjbilder för vår nya kollektion Vinter hos KLco. Jag var också stylist, redigerare, ljussättare och allt annat som kommer till med att skapa bildmaterial.
Nütie har vi jobbat med sedan starten och det var självklart att fråga henne även denna gång – så vacker och passar vårt uttryck som handen i handsken.

Jag ville skapa lite fina ljuseffekter och hade med mig några kristaller att hålla framför linsen.

Vi fotade våra svarta linnekläder, stickade tröjor, halsdukar och mössor nere vid havet och tog oss sedan tillbaka till vår lokal för att fota den mer  julinspirerade delen av kollektionen.

Vi släpper flera olika delar under denna kollektion – sängkläder, dukning, förkläden, stickade plagg och våra linneplagg.
Så stolt över helheten och är också lite pirrig såklart – hur kommer allt tas emot? Kommer våra kunder gilla det nya och kommer den svarta kulören passa in i vårt varumärke?

Just nu sitter jag och jobbar i min säng – har redigerat bilder nonstop och tankat upp på vår hemsida så allt ska bli klart inför lansering och jag ska även få ihop ett mailutskick nu under förmiddagen.

Det är en klassisk kollektion som kan leva länge i garderoben – kvinnligt elegant och med fina detaljer runt nacke, rygg och vid ärmslut. Vi gör några olika släpp under november med start idag kl 15.00 – kika gärna in här hos KLco efter detta klockslag så kan ni ta del av nyheterna och kika på fler bilder.

Kommentarer till “Vinter hos KLco

  1. Hello ^ ^ Kommer den fina Johannablusen dyka upp i svart månntro 🖤 eller är det Linnea och Dorthe som gäller?

Kommentarer stängda