Lillebror har somnat bredvid mig och jag ska strax följa hans exempel. Ett snabbt hej här inne på bloggen innan mina ögon slocknar.

Blir man extra trött i november? Vill gå och lägga mig så fort det blir mörkt ute och kan knappt hålla mig vaken efter sju.
Jag har hundra måsten men gör bara dem som direkt påverkar någon annan ~ allt annat får jag ta sedan. Vill bara sova.

Turligt nog så befinner sig alla texter för boken hos redaktören så jag vilar lite från arbetet med den. Väntar in henne och sedan får jag med stor sannolikhet allt material tillbaks i knät för att gå igenom igen och förbättra.
I början av december tar formgivaren vid och skapar en bok allt material ~ så spännande!

Tidig vår så finns min bok ute i bokhandeln. Så spännande! Jag ska fixa länk åt er så ni kan förhandsbeställa signerat ex inom ett par månader. Om ni vill?

ok. Nu grusar sig ögonen rejält så jag måste avsluta. Godnatt

Kommentarer till “Snabbt hej

  1. Tack för en fin blogg! Nu när julen stundar har jag scrollat inspirationsbilder och suktat så mycket över dina tidigare julgranar! Vart har du köpt dina julgransdekorationer och ljusslingan med stjärnor? Tack på förhand 🎄

Kommentarer stängda