Jag vaknade i vårt franska hem idag. Jag är här några dagar för att jobba i trädgården och har även tagit med mig mitt vanliga arbete. Jag var så sugen på att få massa saker gjorda så jag var igång redan vid sex i morse och kom på vid 10 att jag inte ätit frukost. Någon mer än jag som tappar tid och rum när den är mitt i arbete?
Morgonsolen var smått magisk över terassen denna morgon och riktigt tidigt – innan soluppgång, så låg dimman tät över bergen.

Min ambition var såklart att ha ett inlägg klart redan på morgonen men vloggen jag förberett har tagit en evighet att tanka upp och till slut gav jag faktiskt upp. Vårt fiber har inte kopplats in än och mobildatan är riktigt dålig – besvärligt när man jobbar digitalt minst sagt. Jag får gå till min granne när jag ska ladda upp podd och vlogg, samt skicka större filer. Ja, värre öde kan man verkligen ha.
Jag har ägnat dagen åt att räfsa, gräva och klippa i trädgården. Gassande sol och tjugofyra grader men rätt så skuggigt i vår trädgård så det gick bra. Har filmat lite till vloggen och ska visa er.
Men en sak i taget va?
Jag har fler avsnitt att dela från vår första vistelse här i huset, då vi flyttade in. Här är en liten film om hur vi fixar i köket. Håll tillgodo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “VLOGG – Del 2 från Le Vigneron

  1. Så kul att se. Nästa resa får du packa med svart sprayfärg till konsolerna, supenkelt fix ju