Denna morgon vaknade jag senare än vanligt. Hade tvingat mig själv att somna om efter att ha vaknat nästan varje timme hela natten och kollat klockan. För att komma till ro dessa nätter brukar jag ha en dålig ljudbok som jag sätter på. Har ingen aning om vad den handlar om men någon mumlar i mitt öra så inte min hjärna sätter igång men ångest, lösningar och katastroftankar. Vad har ni för trix för att somna om då ni vaknar om nätterna?

Jag gick upp och insåg att det hade regnat under natten och alla madrasser och kuddar var ute. Kaffe, smoothie i tallrik, dusch och på med mandarinfärgad linneklänning. Nu är det lite bråttom! Den stora vintagemarknaden i Pezenas äger rum och min vän och jag har bestämt oss för att åka tidigt.
Egentligen tycker jag att det är lite för dyrt på denna marknad – svårt att göra fynd. Men jag ska kika efter stolar till trädgården. Åker helst till Emmaus och handlar second hand i Frankrike, de har bra priser och vackra gamla skåp, bord, stolar och järnsängar till trädgården. Tips!

Min kompis messar att hon är en kvart sen så jag hinner blogga och bjuda på två mobilbilder. Detta var igår då kvällssolen letade sig in i korridoren och jag var klädd i klänningen Åsa. Kände mig fin. Var på väg till vinbaren här i byn.

Jag hann så långt i trädgården igår förresten. Ska fota och visa resultatet sedan. Synd jag inte tog en förebild men ni som följer mig på Instagram har säkert sett det i story. Jag rev lekhuset alldeles själv! Man tror att man inte klarar vissa saker ibland för att man är tjej, det är så himla dumt. Jag fixar allt, måste sluta att tänka så.

reklam. Ska tipsa om att det kommit in returer så lagret fyllts på hos KLco. Så ni som inte hann klicka hem er favorit i släppet för ett par veckor sedan kan kika in och se om er storlek finns nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Två snabba mobilbilder innan vintagemarknaden

  1. Har du provat Melatonin? Ta full dos när du lägger dig och se om det hjälper, annars en liten dos när du vaknar mitt i natten för att kunna sova en stund till❤️

  2. Hej ! Det var fullmåne och eklips, sover också dåligt men ännu sämre när det är fullmåne och mensen är även synkroniserad med månen .. många av mina väninnor känner samma sak, kanske även för dig ? Jag är från Sverige men bor på Sardinien sedan många år o läser gärna din fina blogg , Du är en inspirations källa ! Kram från Anna

  3. Kan rekommendera “white noise” när du går och lägger dig. Funkar för min man som sliter men sömnen, och jag har vant mig 🤭

  4. Tips! Om du behöver mer virke till att bygga planteringslåda/ kompost / hyllor/ bänk eller annat av trä till din trädgård så kan du ju använda det rivna lekhuset. Virket såg fint ut på den omålade sidan som syntes i din vlogg. Plus mindre att transportera iväg. Så kul att följa ditt liv i huset i Frankrike rörligt! Fint! : )