Jag var i Göteborg med min minsta kille i slutet av sommarlovet. Vi hade en så mysig dag tillsammans och jag lyckades springa på den perfekta klänningen för stundande bröllop. Inte mitt egna alltså -utan jag ska vara gäst på ett bröllop denna helg. Nu har min svärmor dessutom lagt upp den och jag är så himla nöjd över den här. Hoppas jag blir bjuden på ännu mer festligheter så den kommer till väl användning under många år.

Så här ser den ut på.

Så fin med slitsen där fram ju.

Men ser ni – den var så himla lång med släp och allt. Detta foto tog jag innan den blev uppsydd.
Blir krångligt med dansen och dessutom är det nog inte så passande att ha släp på sin klänning på ett smoking bröllop?
Om man googlar och så vill säga.

Det ser ut att bli vackert väder till helgen så det kanske blir lite varmt men annars tror jag den här klänningen blir perfekt. Vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Min blommiga klänning

  1. Härlig, som en hel trädgård ju! Och du riktigt glöder i den. En väldigt vacker kombination. Hoppas ni får kul ihop – klänningen och du.

      1. …och flickaktigt med småblommigt? Kärring eller madonna, svårt att vara tills lags. Hursomhelst en kommentar du kunde hållit för dig själv tycker jag.

        1. Ja, det är väl för väl att vi människor har olika smak och tycke 🙂 Jag själv älskar både stor och småblommigt men har vänner som inte skulle gå utanför dörren klädd i något mönstrat.