Sjunde november och jag har misslyckats med allt hela dagen. Så känns det i alla fall och dessutom känner jag mig både svag och uppblåst.  Kunde inte ens komma i säng i tid och nu skriver jag ner mina mörka tankar i telefonen innan jag ska somna för att ibland så är man bara en förlorare som krälar runt i sin egen dålighet. Sämst är man. Men jag gjorde tacos. Alla blev glada. Något bra gjorde jag. Mitt barn skrev att han älskar mig. Det var också bra ju.

Jag köpte den där penseln så jag kan måla om tallrikshyllan och så svarade jag på det där mailet som hängde över. Kanske var jag inte så dålig i alla fall.

Jo. jag var nog det idag. Sämst faktiskt. Det är ok. Det kommer fler dagar då jag kommer vara sämst. Men de andra dagarna är jag helt okej.

Uppdatering: Idag är det den sjunde ser jag nu… det betyder att den sjätte var skit men jag jobbar på sjunde. Har drömt mardrömmar hela natten om att jag blivit dragen i en kedja under och över vattnet efter en färja så jag är verkligen i form. Snark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Anteckning i mobilen

 1. Jag har också sånna dagar. Vill skilja mig, säga upp mig från jobbet och barnen skulle ha det bättre med en annan mamma… åsså kommer suget efter att bara äta. Sa jag att jag är uppsvälld, ovanligt tjock och ful samtidigt som allt är pisstråkigt? Min man brukar då påminna mig om att så kände du för en månad sedan också… jag blir lika chockad varje månad att han som är så hopplös kan hålla koll på min cykel… 😉

 2. Det finns ingen som dömer oss så hårt, som vi själva.
  Det finns dagar då jag går och mumlar “jag blir så jädra trött på mig själv”. Medans andra dagar då jag glatt utbrister “ibland älskar jag mig själv”. Nog är de senare att föredra 🙂
  Tack för att du delar med dig av livets höga berg och djupa dalar.
  Och du, att få höra att ens barn älskar en, är ändå väldigt väldigt bra.
  Hoppas morgondagen blir bättre.

 3. Jag hade precis samma igår, en riktig skitdag där jag var dålig på jobbet och dålig mamma och dålig fru. försöker tänka som du, ibland gör jag bra saker också och jag försöker och försöker… ❤️