Man önskar ju att man bodde närmre Stockholm och kunde besöka pressvisningen hos Svenskt Tenn idag. Så pepp på deras julkampanj och har glott storögt på deras kampanjbilder inför julen under dagen.

Jag vet att en del och kanske även jag inte är redo för att göra julfint hemma än men nu börjar det skyltas upp i butikerna och det är ta mig tusan så himla fint. Måste visa!
Vad tror ni om en eller två sådana här Tolvekarna Kruka? Jag har en grön redan i köket men det hade varit väldigt fint att även ha en röd.
Eller flera stycken som på fotot. Dröm.

Svenskt Tenn fortsätter att ständigt inspirera. Blir alldeles pirrig av denna inredning med alla böcker, randig fåtölj, blommig schäslong, kransen över spisen och granen som skymtar där borta i den gröna hallen.

Men snälla – ett gult piano också. Ett så ombonat och härligt hem inför jul. Så fint alltihop!

Det kanske blir några nya glaskulor till granen i år. Det är den fantastiska illustratören Maja Sten som står bakom de handmålade julgranskulorna Goda Ting.

Det blir definitivt den här ljusmanchetten till min ljusstake från Svenskt Tenn  i år i alla fall. Spana in julen hos Svenskt Tenn om du vill se mer. 

Även Artilleriet skickade ut sin julskyltning digitalt idag och jag tappade hakan av alla vackra  och stämningsfulla bilder. De är genier!
Svulstiga vita amaryllis i vas från Astier Villatte, dramatiska skuggor, gyllene julstjärna och orangea julkulor i tallgrenar. Alldeles lagom juligt om du frågar mig – känns vintervackert.

Vilken dröm va?!
Otroligt stämningsfullt.  Som vanligt är det Fanny Rådvik som står bakom kameran och den grymma stylingen står Sophia Bratt för. En grym duo som jobbat med Artilleriet i många år. Är ett stort fan av dem båda.

De fotade på Nääs Slott som ligger utanför Göteborg. Granen och dess dekoration ihop med det pudrigt rosa och ljusstaken i den här miljön. Wow!

Kors så fint! Jag ska hålla mig ett tag till men är du som jag lite nyfiken och vill njuta av vackra bilder och inspiration så kika in hos Artilleriet. 

När jag närmar mig pyntning här hemma så hoppas jag de har kvar några av dessa i sortimentet. Så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Är det dags att skylta med jul? Jo, några av mina favoriter bjuder på härlig inspiration.