Det är höstlov och jag bollar arbete och höstlovslediga barn. De är stora nu och reder sig själva men det är mysigt att hitta på lite saker ihop ändå såklart. Igor och jag åkte till Sonjas Veranda i Tvååker och åt frukost en morgon.

Han fick välja vad han ville och sa att han ville ha en Irish Coffee. Tur det var så tidigt så de inte öppnat baren än…hahahaha, skämt å sido. Han landade i våfflor och varm choklad med grädde. Jag valde gott rågbröd med rödbetshummus och sallad, kokt ägg och smaskig smoothie. En varm rekommendation!

Sedan åkte vi på spa. Det finns något väldigt härligt i att uppleva “vuxna” saker ihop med sina barn. Han njöt och växte flera centimeter av upplevelsen. Påminde mig om när vi båda åkte till Göteborg och gick på en av mina favoritrestauranger och åt fem rätters – massa godsaker han aldrig ätit förut och han var helt tagen av upplevelsen och maten. Tror ofta man väljer att göra saker med barn som är typiskt vinklat för barn men tycker man vinner mycket på att introducera det man själv uppskattar för att se om de också gillar. Självklart ska man inte stänga dörren till hoppland, Liseberg och hamburgerhak men ni fattar vad jag menar?

Samma kväll fick jag hjälp av min man att fixa en ny tavelvägg på jobbet.

Det blev så bra. Här är en selfie dagen efter i novembersolen. Och ja, spegeln ska vara så här fläckig, det är typ “vintagekänsla” på den och det syns verkligen massor när solen står på. Det går inte att putsa bort.

Alla skärmdumpar med klokhet jag har från @heavyhealth i min telefon. Kan snart göra en bok.

Hej torsdag med träningskläder och stövlar från Blankens.

Just nu så jobbar jag med en ny logga och den ska förmodligen skäras ut i mässing och sättas upp här väggen när det är dags. Coolt va?
Tog en bild till min kollega som var hos “killen med metallen” så de skulle se vart jag hade tänkt mig.

Fredag förkväll. Innan bastu och med en man som svänger runt med dammsugaren. Jag har ett glas vitt och försöker sätta punkt för min arbetsdag.
Hoppas ni får en fin helg och att ni mår bra. Hörs snart igen,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Min vecka – hittills…