hej där.
Här kommer ett blommigt inlägg. (om du är sådan som bara tittar på bilderna…)

Phu, så blev det helg. Jag skulle ljuga om jag sa att inte denna veckan tog på mig både mentalt och fysiskt. Ni som följt med mig i storys på Instagram vet att jag spelat in flera avsnitt till På Djupet, anordnat Ett Mjukare Varberg och planerat konceptutveckling för FGL Store.
På fredagen stod det dock återhämtning på schemat och jag är så glad över att jag hade bokat in det. Lång promenad, en serie, trädgårdsliv och tysta timmar utan social stimulans. Hurra för att jag lärt mig ta hand om mig själv för att orka mer.

Idag är det lördag – jag är ledig med min familj och försöker trycka in mängder av mys.

Jag tänker mycket på utveckling just nu och på vad jag vill skapa. Vi har så stora drömmar mina vänner och jag. Det kliar liksom i hela kroppen och jag tänker att vi kan göra skillnad – på riktigt.

Och hos FGL Store pratar vi också om hur vi ska kunna bli den bästa versionen av oss själva. Vi har sprungit fort i sex år nu och det är dags att landa och ta in hjälp för att kunna skapa det vi vill.

Det händer en del på hemmafronten också. Hela gräsmattan är uppgrävd för ett nytt projekt och jag möblerar om i huset. Det är som om hela jag skriker efter en omstart och förändring för att komma vidare.

Jag blir så uttråkad annars och ser liksom inte livet så ljust och luftigt som det egentligen ska vara.

Men dahliornas tid är snart förbi. Det är dags att njuta av prakten medan den består och skynda långsamt. Balansen.

Idag har jag publicerat ett nytt avsnitt av På Djupet. Det är med fantastiska @lisaburenius. Vi pratar om livet i stort och smått, om träning, mat och annat fint.

Kommentarer till “Balansen

 1. Alltså Lisa. Vilken pärla! Så himla fint och mjukt. Igenkännande och intressant. Inspirerande och insiktsfullt. Tack!

 2. Vad fint🙏Igen.Så fin o lagom form.
  Boris är ju med på alla intervjuer💙Tänk vad klok han blir o vad mycket kärlek han får🐾

 3. Tack för så underbara intervjuer och din blogg! Så underbar kvalitet på det du producerar.

  Vet inte om det är tanken att det ska vara så men videon blir utan ljud och bild efter ca 20 min. Har prövat på olika enheter men blir samma resultat.

  Kram

 4. Gillar att du skriver om balans i livet. Jag jobbade mig kronsikt sjuk. Helt galet. MEN jag är en sådan som går igång 110 på framför allt jobbrelaterade grejer. Så konstigt. MAN borde gå igång på helt andra grejer eller hur? En grej jag gjort sedan jag blev sjuk är att starta dagen långsamt. Jag rusar inte längre iväg på morgonen utan filosoferar lite. Inte en massa yoga, fasta rutiner och meditation utan bara tar det lugnt. Kan plocka ögonbryn, läsa tidning och sådant som jag är intresserad av noga. Ändrat min arbetstid för att kunna göra detta och jag har faktiskt blivit en betydligt trevligare människa. Sen har jag än nu en rutin jag jobbar på…. Att göra saker super sakta en HEL dag. Här har jag lite att jobba på:)
  På mitt jobb har vi också så spännande saker på g inför framtiden och jag har verkligen lärt mig att släppa in personer som är mycket bättre än jag. Våga backa och släppa tag om vissa saker. Tillsammans blir man ju så mycket bättre!
  Ha det gott!

  1. Jag blev också svårt sjuk i utmattning för två år sedan och är fortf inte helt frisk. Känner igen mig i dina “åtgärder”. Alla projekt måste inte ligga på mig trots att de är roliga. Det är ganska skönt när man inser det.

Kommentarer stängda