Det är så roligt att följa med bakom kulisserna när kreativa projekt dras igång. Inte sant?
Häromdagen var jag på Strömma Farmlodge och fotade material till Lise Hellströms bok.

Gissa vad den kommer handla om?
Lise målade mig ett K när vi nästan hade nått sluttampen av dagen. Så fint!

Lise är verkligen en makalös tjej med mängder av positiv energi. Känner igen mig mycket i henne då jag hörde henne prata om hur hon svängde ihop förberedelser inför dagens jobb vid tiotiden kvällen innan.

“Äsch, det här blir ju superbra” brukar jag tänka och så blir det mesta faktiskt kanon också när man inte analyserar sönder allt och lägger ner på tok för mycket tid. Bra att höfta ju och perfekt är dessutom sjukt tråkigt.

Sanna Sporrong, formgivaren till boken vi pysslar med, var också på plats och hon var ett fantastiskt stöd genom arbetsdagen.

När vi fotat klart omslagsbilden och jag slängde ett öga på klockan så tänkte jag att vi nog inte ror iland alla de foton som var planerade. Men sedan gick allt i en rasande fart.

Jag hade på mig mina bekvämaste kläder. Randiga brallor (mina absoluta favoriter!) från Nygårdsanna som finns på rea just nu och mjuk luftig skjorta från Rails. Funderar på att lägga vantarna på den randiga klänningen  från Anna på rean också faktiskt. Dessa kläder kan jag ha hela livet tänker jag eftersom de är klassiska i utseende och deras kvalitet är super.
Om man tänker på höstens nyheter så är detta min favorit. Så fin.

Dagen rullade på och till slut fick vi till och med några vackra bilder i motljus från den mjuka sensommarsolen.

“It’s a wrap!”

Vilken fin dag vi fick tillsammans. Har redan dykt ner i resultatet och börjat redigera och blivit helt kär i ett av mina egna foton. Det får man ju visst, eller hur?
Ljuset, lugnet, kreativiteten, lusten… fotot innehåller allt och jag längtar efter att få visa er detta.

Hoppas du har en härlig helg.
Jag själv bygger utekök, skjutsar runt barn och hoppas på vågsurf imorgonbitti.