Så äntligen nådde vi lördagen och öppnade upp för våra gäster i butiken igen efter en veckas renovering och julskyltning.

Jag hade fixat julfint och bryggt gott vinterte till alla som kom förbi. Det är verkligen en fröjd att arbeta här om lördagarna. Alla är så gulliga, uppskattande och glada. Att jobba digitalt kan ofta kännas ensamt för jag träffar inte så mycket människor i min vardag men här i butiken blir det väldigt socialt på kort tid. Många följare kikar in för att säga hej och byta några ord – det är alltid roligt!

Man älskar en hylla fullsmackad med te och finheter.

Nu längtar jag hem till bastun dock. Jag ska ta en lång stund där inne med en bok och sedan ska jag kika ikapp serien Ondskan. Jag somnade tyvärr som en stock i soffan igår då familjen tittade ihop. Har ni sett serien på Tv4 Play? Ska spana in The Crown också för det har släppts en ny säsong. Kanske jag lägger mig i badkaret istället och värmer upp mig efter en lång promenad och med serier på  badkarskanten?

Jag längtar i alla fall efter lite skön ledighet och lite ro inom. Det är alltid kul att gasa och ha massor att göra men det är viktigt att landa i mellanrummen så man orkar.

I år skippade vi gran till förmån för kulor i detta träd vid entrén.

Vi har satt in belysning som går att ändra för gästen som provar kläder här inne. Man kan skifta mellan varmt och kallt ljus i fyra nivåer inne i provrummet. Hoppas detta ska uppskattas och användas.

Älskar böcker och köper alltid in mina favoriter. Så fint att inreda hemmet med tycker jag.

Det sista fixet är gjort så nu har vi gått i mål med mer än vad vi vågat hoppats på denna vecka. Har så hjälpsamma människor runt mig som ger mig stöttning med både det ena och det andra.

Hoppas ni har en riktigt härlig helg och att ni fått lite sol på näsan. Nu ska jag ta mig ut i solen i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Bildsvep efter renovering och julskyltning

  1. Så jätte fint ni gjort ✨🎄♥️
    Vad är det för spännande i bilden med de otroligt vackra ”lådorna” som det står Christmas på

  2. Smart med lamporna! Kul med något annat än en gran. Vi har börjat titta på Sex education som du tipsade om för en tid sedan. The Crown har släppts men inte hela säsongen utan hälften nu och hälften kommer i december om jag förstod det rätt. Jag väntar lite till. Ondskan har jag sett på tv4 men vi har inte börjat titta på den. Vad tyckte du/ni?