reklam för egen verksamhet

Jag närmar mig helgen med skräckblandad förtjusning. Har gasat på med renovering, lansering, fotografering, julskyltning och andra arbetsuppgifter. Det känns som att jag kommer gå i mål och fått allt på plats. Phu. Men så kul. Älskar mitt jobb. Till och med att låsa upp för hantverkare 07 om morgnarna.

Häromdagen knäppte jag dessa foton på Sofi i vårt kök. Tanken var att vi också skulle ta oss till Tvååker för att fånga några stämningsfulla kampanjbilder till vår lansering men jag beslutade mig för att hoppa detta denna gång.

Det går fler tåg. Och bilderna vi tog blev riktigt mysiga och juliga. Vi har plockat fram en mängd julsaker i vårt butikssortiment och det är så mysigt här inne nu  –  lyktor, porslin, glöggmuggar, nötknäppare, julkulor, julgodis, servetter och mycket mer.

Ja det finns något för alla – var så säker!

Kolla den här lilla vakten och misteln – fin kombination eller att köpa var och en för sig.

Gyllene kulor för den som inte vill ha rött hemma kanske?

Vi har pyntat i flera dagar så kom gärna förbi och se om du kan finna klapparna hos oss i år – eller kanske hittar du något att klä ditt egna hem med.

Denna helg har vi dessutom vinterns första röda släpp. Då lanserar vi en blus och en kjol i den här röda kulören. Klassiker som kan leva i garderoben många jular framöver.

Älskar min röda blus till svarta jeans.

Vår klänning Tove är annars en fin klassiker att bära under vintern.

Det ska bli spännande att se hur gästerna upplever butiken nu när den fått ny kostym. Ska  knäppa lite foton och visa er. Men glöm nu inte att vi har släpp på söndag klockan tre hos klco.se om ni vill klicka hem något av de röda linneplaggen. De långa klänningarna Tove och Anna finns redan i sortimentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Lansering denna helg

  1. Den röda blusen är otrolig i färgen och strukturen! Men finns den bara med kort/halvlång ärm? Kommer en blus med hellång ärm finnas i samma röda?
    Önskar jag kunde besöka butiken, den ser så fin ut! Men bor i fel del av landet✨