Igår hade vi en workshop hos KLco efter stängning. Sofia på Mokkasin lärde ut papperskonst till sjutton härliga damer. Alla var helt lyriska och lärde sig tekniken att skapa 4 olika blommor så de fick med sig en bukett hem. Med sig hade Sofia en liten pop-up shop där deltagarna också kunde köpa med sig bra papper, saxar, lim osv för att fortsätta det roliga kreativa arbetet hemma direkt.

Var så imponerad av Sofia som kom med förberedda lådor med material till alla. Dessa lådor skulle deltagarna får med sig hem och i påsarna fann de lim, olika sorters saxar och verktyg till att skapa. Väldigt organiserat och trevligt.

Jag stod för den matiga fikan och hade fixat stora baguetter med röra på tångrom och kanelbullar från Verket. På buffén stod också rawfoodbollar, nötter, frukt, juicer, kaffe, och både kall- och varmbryggt te. Gästerna var glada och nöjda. Tycker fika, värdskapet och vacker miljö är så viktigt för helhetsupplevelsen och vi får alltid fin feedback på just detta efter våra workshops. I år tänker vi oss workshops med lera, växtfärgning, tång och måleri. Vi ska också försöka ordna en ny workshop med Ungdomsjouren och bjuda in ungdomar till vår plats för fina samtal och kreativt skapande.

Gladast var såklart jag när Sofia kom med den här fantastiska buketten som nu står och smyckar vår butik i Varberg. Ett otroligt hantverk och ett helt magisk konstverk. Fattar inte hur hon kan skapa alla dessa vackra för hand. Hon kämpar just nu med en deadline för Svenskt Tenn som hon varit designer åt i ett par år nu – är full av beundran!

Kom till butiken i Varberg och spana in buketten i vår vetja!

Nu när vi ändå pratar om kreativitet, KLco och blommor så tänkte jag ge er ett erbjudande. Just nu kan ni köpa min bok Livskraft från Trådgård & Hav och få vårt goda te 020 på köpet.

Så gott ~ Grönt te med havtornskal, apelsinklyftor, rosmarin, rosépeppar, persilja, hallon & timjan. Helt ekologiskt dessutom. Boken är en inspirerande bok om trädgårdslivet och hur du kan använda naturen till kreativitet och livskraft. Fin att läsa nu innan säsongen kickar igång.
Och en bra present att ge bort. Boken är signerad av mig och du kan också be om en liten special hälsning i boken när du lägger din order så fixar vi det.

Erbjudandet gäller till torsdag 24.00. Vill också flagga för att vi har en ny livesändning på onsdag där vi kommer visa er lite kläder från vår kollektion och också visa er runt i butikens sortiment.

Tycker ni om grönt te?
Detta te blir så vackert i kannan och jag älskar att det är rosépeppar i – väldigt gott och fint. Här finner ni alla våra teer. 

Fänkålen ska jag nog satsa på i trädgården i år också. Även svartkål och stora dillblommor. Men det är nog sista gången kronärtskockan får en chans hos mig – den misslyckas jag alltid med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Blomsterprakt hos KLco & te i gåva

  1. Wow! Önskar så att Varberg och Uppsala låg närmare varandra så att jag kunde delta på era workshops 🙂

  2. Ser ut som ett väldigt fint ordnat event. En fråga: Hur skall KLco uttalas? 🙂 K L compani? eller mer som det låter?

  3. Å så vackra blommor 🧡 Bor närmre Varberg nu och känner att jag måste planera in ett besök i din fina butik ⭐️ Vilka fina byxor Sofia har. Kan du fråga varifrån de kommer?