Hej,

Hur mår ni? Tusen tack för all feedback i förra inlägget ~ kul att få tips och förslag på innehåll till bloggen. Detta ska jag ta med mig in i augusti och september.

Just nu står jag på perongen i Varberg och väntar på ett tåg ~ skriver från mobilen i farten. Jag skå åka till Smögen och äta god mat med kollegor. Inte fy skam. Ligger dock efter med både kvittoredovisning och annat så jag känner mig lite stressad faktiskt.
Men  – phu, nu släpper vi den jobbiga känslan och försöker njuta och ha skoj tycker jag.

Där kom tåget och jag  fann mig en plats med uttag och allt.

Jag känner mig alldseles upprymd och glad efter gårdagens workshop med ungdomar hos Klco. Det blev en succé! Ska berätta med när jag redigerat lite foton och jag ska givetvis dela med mig av workshopen då vi växtfärgade tyg också men först kikar vi på hur det var när Hanna Wendelbo besökte oss i lördags.

Hanna hade smygpremiär på sin nya bok – Hannas blommor & blad. 

Så stolt och glad över denna fantastiska människa. Smart, cool, kreativ, driven, generös, snäll… ja, listan är lång och ni ska veta att Hanna är ett fantastiskt stöd för mig och ett tryggt bollplank i vått och torrt. Önskar henne all lycka och framgång med boken och ser fram emot att bläddra mer i den.

Dagen bara swishade förbi och vi hade hur mycket att göra som helst så helt plötsligt tog alla böcker slut innan jag hann knipa ett ex. Haha., så kul!!!

Hanna hade också med sig färger, block och annat fint. Det var poppis minsann, många köpte på sig och gick hem för att skapa.

Mönsterkonstnär – det låter bra vackert tycker jag.

På vårt bord hos Klco.

Hanna hade bakat blomsterkakor från receptet man finner i hennes bok – och alla blommor var givetvis plockade i hennes egen trädgård.

Så glada, upprymda och lite trötta i kroppen i hettan.

Hanna fick med sig ett förkläde från oss hem och blev så här glad.

Och jag tog med Hannas blommor hem till mig och ställde i en vas.

Så, nu ska jag lämna min plats på tåget och leta upp Hannes och Dianas vagn…för nu ska vi ut på kul äventyr ihop. Kram till er.

Kommentarer till “Då Hanna kom med bok & blommor

Kommentarer stängda