Vaknade i ett tält vid strandkanten och tog mitt första dopp redan vid 06.50. Helt jävla fantastiskt om du frågar mig. Var lite orolig att vi inte skulle få till något campingliv med barnen denna sommar och den där natten på glampingen jag bokade i våras har jag fått boka av på grund av jobb.

Men i alla fall. Jag är helt slut efter en maxad dag på jobbet och en natt på tunt liggunderlag ovanpå en klippa så jag ska inte bli långrandig här.

Men nu har väl den här bloggen gått i halvfart lite för länge va?
Sommaren är inte över men högsäsongen här i Varberg börjar ebba ut och numer kan man ta sig ner på ett dopp i havet utan miljarder andra männnskor och fulla köer i varenda butik.

Hjälp mig nu kicka igång bloggen ordentligt i vanlig fart igen med lite härliga hälsningar och önskemål. Vad vill ni läsa här?
Pitcha gärna rubriker eller idéer så tar jag med detta vidare in i en ny säsong.

Och snälla – ge mig tips på bra serier eller böcker. Längtar efter att lägga mig raklång på soffan efter en intensiv sommar. Phu.

Tack på förhand och varma kramar från mig.

Kommentarer till “Nu kickar vi igång va?

 1. Måste få tipsa om tre underbara böcker som jag har läst i sommar:
  Boktjuven och Inget mindre än ett mirakel av Markus Zusak och En gentleman i Moskva av Amor Towles.
  Böcker som är vackra både vad gäller språk och handling. Böcker som lämnat mig berörd. Böcker som jag inte ville skulle ta slut.

  Tack för en blogg som också berör och är vacker i bild, innehåll och språk!

 2. Läser kommentarer på fb om mångas jobbångest nu när semestrarna lider mot sitt slut. Jag är inget undantag. Sommaren bara försvann och hösten känns tung och trist. Gjorde då en reflektion kring hur jag kände som barn. Längtade alltid till skolstart och kände mig taggad. Nu kör vi, lixom! Så känns det inte längre. Förstår att långt ifrån alla barn och unga längtar till skolstart, men många. Upplever att inte lika många vuxna känner så för jobbet. Vad beror det på? Vill gärna höra dina tankar kring detta. Är det lika ångestfyllt när en som du lever och arbetar med sina intressen och är sin egen ledare? Behöver vi längre ledigheter för att hinna längta? Eller är det jobbet som är problemet? Skulle vi bli lyckligare om vi följde hjärtat och inte plånbokens behov när vi väljer arbete och arbetsgivare?

 3. Jag skulle gärna läsa om vad som inspirerar dig, vad du gör när allt blir för mycket. När mår du som bäst, är som gladast.
  Sen får du gärna tipsa om mer praktiska saker som vilket tält ni har mm.
  Också te! Hur kommer det sig att du satsade på det? Kallbryggt, vart har du lärt dig?
  Ser fram emot hösten med dig!
  Kram

 4. Jag önskar att du skrev lite om te. Vad är egentligen kallbrygt? Och vad är det du gillar med te som gör att du satsat på det? Hur väljer du vad du tar in i butiken?

 5. Hej! Skulle gärna läsa mer om varför du lämnade fgl och hur resan gick från fgl till klco. Liksom från idé och känla till färdigt koncept. Sen gillar jag iofs alla de inlägg du gör! =)

 6. Hej,
  Hälsar från Finland, tycker jätte mycket om allt du skriver. Jag skulle vilja läsa om ditt träningsrutiner – vad tränar du ( gym, löpning , annat?) och hur ofta och om du har några speciella rutiner? Ha en skön sensommar 🙂

 7. Lästips! Samlade verk av Lydia Sandgren. En härlig tjock roman att försvinna in i …

 8. Gillar mixen här! Önskemål skulle kunna vara: Följa upp teman som snapshots, outfits från min mobil…
  Vad du hittar inspiration till hösten…

 9. Åh – har många idéer!

  Utöver serie- och filmtips så gärna ett inlägg om Favoritböcker genom tiderna. Även barn och ungdomsböcker. Dina favoriter som liten o vad som funkat för dina barn.

  Mer om trädgården! Blommor, planering… Tankar om hur du utformat eran trädgård.

  Kanske ngt om träning? Är det ngt du tycker om/gör? Inser att det mest är surfingen kanske som upptar din tid? Jag försöker bygga upp min kropp efter täta graviditeter så all form av inspiration säger jag ja tack till!

  Och självklart inredning! Inspirationsbilder, hur du själv tänker med allt från möbler till tapeter.

 10. Hej! Här hemma har vi tittat på After Life på Netflix om en man som försöker anpassa sig efter hustruns död. Varsamt, varmt och med humor om att vara människa. Det första avsnittet var lite ledsamt men sedan kom jag på mig med att ofta sitta med ett leende på läpparna.

  Skriv gärna om vad dina olika dahliasorter heter tillsammans med bild. Vore roligt med fler bilder från fjällstugan, den har skymtat förbi och ser så mysig ut. Tack för allt fint!

 11. I sommar fastnade jag för Mr Sunshine som är en Koreansk serie på Netflix. Vackra miljöer, fantastiska kläder, historia som man inte får lära sig så mycket om i skolan, en sparsam dialog som passar min utbrända hjärna, inga rappa replikskiften här inte men mycket känslor.

  Det är väl lite detsamma som jag gillar i din blogg, färgerna, lugnet, inget babbel men ett djup och en tanke bakom allt. Och alla känslorna, entusiasm, sorg, glädje osv.

 12. Hej!
  Superingående trädgårdsinlägg, gärna nördigt kring fröer och med massor av bilder… Kanske digitalt fröbyte?? Eller precis det du gillar och inspireras av! 🌻

 13. Tjoho. Jag är med. Din blogg ingår liksom i veckorutinen så heja dig. Och tack för ditt driv.
  Först ett läs/lyssnartips:
  Skönlitteratur: ‘Allt jag fått lära mig’ av Tara Westover.
  Podd: ‘Unlocking us’ med Brenee Brown. Om sårbarhet. Magiskt.
  Podd: ‘Medberoendepodden’

  Vad vill jag se då hos dig? Jag älskar ju din sårbarhet. Inlägg jag verkligen uppskattar är dina tankar som förälder till barn med särskilda behov (även jag), dina tankar och det du och Jonas gör, dina bok/lyssnar/musiktips, vill gärna ta del av dina små vardagliga tips från allt till god mat, kläder till hur tusan ni får ihop kalendrar, aktiviteter ni gör och givetvis din inredning. Älskar dina bilder från trädgården, som vackra foton, men bor själv i lägenhet så blir inte lika inspirerad av dem som när jag får se hur du har gjort om i sovrummet:) Alltid fint att läsa om när mina favoriter du, Sofia Jansson och Johanna Bradford möts. Ni är verkligen kämpar allihop och enorma förebilder för alla kvinnor. Heja, heja er!

 14. Åh får man önska?! Då önskar jag mer om företagande, marknadsföring och varumärke. Har precis öppnat en fotostudio i Stockholm så jag slukar alla tips som kan ges 😅🧡.

 15. Jeg elsker dine indlæg om haven – ikke mindst med konkrete, praktiske tips. Og de skønne youtube-videoer I lavede tidligere på året 😊

 16. Jag tyckte att både the Split och Dublin murders var jättebra. Finns på SVT play

 17. Hej

  Fortsätt ha bloggen som den är , den är så fin 🙏
  Jag har läst Karins Sminrnoffs böcker i sommar , jag for ner till bror , vi for upp med mor, sen for jag hem. Galet bra , kunde inte sluta läsa.

 18. Något jag tycker är väldigt mysigt att följa är vardagslivets rutiner, små tips och tricks, ett recept, en tanke kring förvaring, hur man bäst övervintrar pelargoner, var i Varberg man köper godaste mackan. En inblick i vardagen.

  Uppskattar även alltid att få följa med under en dag, det klassiska bloggformatet bild-text-bild-text är en klassiker av en anledning, men inte lika vanlig nuförtiden kan jag känna.

  Men i regel tycker jag att du har en härlig mix av vardag, företagande och djupa och mjuka tankar. Ser fram emot när hösten kommer och alla bloggar börjar dra igång igen! Startade en egen häromdagen för att ge det hela en chans igen. Längesedan nu.

 19. Vill bara säga att jag tycker bloggen har varit supermysig under sommaren också. Älskar ämnena, tonen, bilderna, färgerna. En av de bloggar jag faktiskt kommer till dagligen.
  Som titt-tips lämnar jag franska Falsk identitet som finns på SVT Play. En lågmäld Homeland som vi fastnat för i sommar.

 20. Kram fina du!
  Jag skulle gärna vilja läsa mer om allt; ditt företag, vardag, vackra ting, tankar, mående. Vad som inspirerar dig!
  Jag älskar förresten färgerna och känslan i bilderna från din nya verksamhet. Så fint!
  Allt gott,
  Josefin

 21. Läs vad som av Anna Fredriksson.Hängmatteläsning när den är som bäst.The long song på svt play rekommenderas om du inte sett den.
  önskar mer av allt som redan är.inredning kläder mat och trädgård,fota !Blanda med utflykter och tankar om livet.Det du gör betyder mycket,i stort och smått.Älskar tonen i dina forum,i ord och färg.magi!Det märks att du ändrats den senaste tiden,blivit mer du kanske.Fortsätt så.

 22. Älskar dina bilder, ditt uttryck <3 Saknar "en dagens", inredning och något recept kanske. Mindre trädgård… hehe… Kram

 23. Din höstlängtan! Om du fick drömma, hur skulle hösten se ut? Mat, kulörer, arbetsliv, (privata mål), trädgårdsdrömmar….
  Det skulle jag gärna läsa om : )

 24. Allt om poolbygget! Storlek, hur ni kom fram till vilken pool ni ville ha, hur det skulle se ut runtomkring, tidsåtgång, rening etc. Planerar poolbygge inför kommande år.

 25. Lyssnar intensivt på radioföljetongen på P1 (Sveriges radio appen) – “händelser vid vatten” av Kerstin Ekman, inläst av Rolf Lassgård. Så mysigt och så spännande!

 26. Hade varit så kul att få följa med på före och efter-turer i alla rum i ert fina hem!

Kommentarer stängda