Vad blommar i trädgården nu?
Ja, lite av allt faktiskt. Till och med rosorna blommar om nu. Jag tycker väldigt mycket om rosenskäran och rudbeckian.

Tagetes var en av farmor Mildreds favoriter.

Kanske att det blir ett print eller ett vykort av den här. Vad tror ni?

Jag har varit dålig på att ta hand om våra äpplen i år. Vår råsaftcentrifug är trasig tyvärr. Men jag plockade in några för att göra en galette häromdagen. Inspirationen fick jag av Anna Kubel och Jasmina Bylund.

Enkelt, roligt och gott.

Fint blev det också.
Anna har delat receptet här.  

Idag har jag jobbat hela dagen hos KLco och fixat med bilder, nytt hyllsystem i lagret och massa annat fix. Så tacksam över att ha en tjej anställd som nu hjälper mig med allt i båda företagen.
Min räddning – börjar nästan lipa över hur skönt. Fattar inte varför jag väntat så länge och varför jag försökt ha kontroll över allt själv. Har fått väldigt mycket hälp av vänner och familj såklart men det är så himla fint att ha en tjej med in i teamet som nu stöttar upp.
Kanske att jag kan vara lite mer ledig i september och oktober. Och att jag kan få ordning på min mailkorg så jag återkopplar till alla och inget ramlar mellan stolarna. Håller tummarna för detta.

Har ni balans i livet mellan jobb, familj, vila och andra intressen? En jäkla utmaning och ett ständigt pågående arbete för mig. Man gör sannerligen så gott man kan.
Önskar er en fin start på veckan.

 

Kommentarer till “Det blommar som tusan

  1. För ”energi-dagbok” just nu, för att få syn på vad som stärker mig och vad som dränerar, eftersom något verkar ha förändrats och mina vanliga knep inte längre hjälper. Är det kanske fler som känner så?

    Och ja, gärna ett print. Underbar, underbar bild.

  2. Först- ja vykort eller print. Fantastiskt fint!

    Balans i livet, så svårt. Kämpa på, de kommer! 💛

Kommentarer stängda