books_Kristin_Lagerqvist

Där. Bakom julgranen. Där ska jag lägga mig under ledigheten. Med te, clementiner, raggsockar och pyjamasbyxor.  Och plöja böcker.

books_Kristin_Lagerqvist-2

Tänkte jag kunde tipsa om min bästa läsupplevelser om du funderar på samma öde under din ledighet.
Jag avundas dig som inte har läst dessa böcker än. Funderar på att läsa om “Påven Johanna” och “Den Vidunderliga kärlekens historia” igen faktiskt då det var så många år sedan nu. Undrar om jag tycker de är lika bra nu…

books_Kristin_Lagerqvist-3

Dessa böcker har jag framför mig. Ska börja med Jason’s bok tror jag.

books_Kristin_Lagerqvist-4

Men först ska jag bläddra igenom TWWP Magazine No 2 och Vågorna några gånger.

books_Kristin_Lagerqvist-5

Tänk att man kan bli så förälskad i fotografier. Linda Alfvegren är helt enkelt bäst!

books_Kristin_Lagerqvist-6

Fylld med inspirerande reportage om spännande människor också.

books_Kristin_Lagerqvist-7

Och Vågorna. Så mycket kärlek för en bok. Min julklapp till mig själv.
Och till barn som också ska kunna få njuta av vågorna.

books_Kristin_Lagerqvist-8

“På våra surfäventyr under de senaste två decennierna har vi alltför ofta sprungit på lokala barn som trots att de bor vid havet inte kan simma (eller surfa) utan sitter och trånar i deras bakgård medans besökande surfare leker bland vågorna. Och det vill vi ändra på. I vinter inleder vi med att rusta upp en skolgård i Santa Teresa i Costa Rica samt kicka igång en surfskola under deras sommarlov. Nästa steg är att starta en surfskola i Matara på Sri Lanka. Vi hoppas på att få med oss både andra svenska samt internationella surfcamps i Surfa för Livet.”
/Peter & Jens Surfakademien

Alla intäkter från VÅGORNA går oavkortat till välgörenhetsprojektet Surfa för Livet.

books_Kristin_Lagerqvist-9

Du får hemskt gärna tipsa om starka läsupplevelser och om olika poddar i kommentarsfältet här så delar vi med oss till varandra. tack på förhand.