Helgen passerade och jag lyckades äntligen få ner alla tulpanlökar i jorden.

Finns det något skönare än en dags arbete i trädgården med bastu, kallt dopp, familjemiddag och film i sängen därefter. Recept på söndag som passar mig.

Vi fick upp granen där på lördagskvällen också och alla var engagerade. Jag blir så lycklig när barnen vill vara med  – när de sitter kvar vid matbordet i långa samtal, när de hoppar med in i bastun, då de följer med på utflykten till skogen…

Nu fattar jag precis vad alla äldre föräldrar pratar om när de säger att man ska njuta av småbarnsåren då barnen vill vara med en hela tiden.
Nu får jag be snällt, muta och hålla tummarna för att de ska vilja hänga med mig typ. Vi har börjat spela basket ihop på skolgården här bredvid och ganska ofta kan man locka med filmmys, fotkli och popcorn.

Tur jag har Boris – han vill alltid vara med mig.

Idag ska jag vara på jobbet och packa massa ordrar och gå igenom schema för juldagarna. Jag har precis publicerat ett av årets sista jobb i mina digitala kanaler och kan nu fokusera helt på KLco och planering inför kommande år. Känns skönt.
Såg ni förresten gårdagens inlägg om Ellos Awards?
Jag tycker detta är ett grymt initativ och så rätt ute. Uppmärksamma kreatörer som använder sin digitala plattform till att förändra världen till det bättre för andra kvinnor.

Nu har jag jobbat med detta i tolv år och jag har lärt mig så mycket. Det är en ny bransch där både kreatörer, kunder och följare lär sig hela tiden och är med och bygger digitala plattformar med inspirerande innehåll. Jag försöker bygga mina kanaler så hållbart som möjligt men visst har jag gjort många fel längs vägen, självklart. oj, vad tokigt det blivit ibland. Magont och ångest.

Ett av mina mål de senaste åren har varit att jobba ännu mer hållbart med samarbeten – ha återkommande och mer långsiktiga samarbeten som ska vara bjussiga och skänka er som följer ett mervärde. Jag lägger ner otroligt mycket jobb på dessa och de är viktiga för mig.
Jag är till exempel väldigt stolt över att ha jobbat med Boråstapeter och så många år. Ellos har jag gjort flera inspirerande och kul saker med det senaste året – minns ni linnekollektionen vi gjorde i januari?
Classicum och Blomsterlandet är också kunder som ligger mig nära hjärtat och som känns helt rätt i mina kanaler.

Jag har lärt känna många människor längs vägen – en del har jag knutit hållbara vänskapband med och jag är så tacksam för dessa. Jag har också kommit underfund med vilka sammanhang jag inte vill vara i.

Ett som är säkert är att jag vill sprida ljus – jag vill bredda kunskap inom områden mitt hjärta bankar för. Som kampen mot Mäns våld mot kvinnor, psykisk ohälsa och att bredda kunskapen kring NPF.
Jag vill också motivera fler kvinnor att satsa på eget företagande – att vara generös med information om hur min egna resa som digital entrepenör har sett ut och hur mina verksamheter är uppbyggda. Hur jag kombinerar dem hållbart och vart jag finner drivkraft.

Har ni några frågor kring detta?  Det kan vara bra för mig att ta med mig i så fall.
Som en del i planeringen inför nästa år så kommer jag börja med kategorier som bygger på ovan ämnen – dessa nedslag kommer vara regelbundna och återkommande i bloggen och jag ser verkligen fram emot att skapa fler bra och välformulerade texter här inne.

Hur känner ni för det?

 

Kommentarer till “Det handlar om julgranen, barn och mitt jobb

  1. Hej!
    Tack för att du delar med dig av hur du tänker.
    Jag ser mycket fram emot att läsa mer om eget företagande – hur vågar man? ❤️

    1. Ja, hur vågar man? En blandning av realism och mod antar jag – ska skriva mer om vilka setg i livet som fick mig att satsa. 🙂

  2. Känner spänning och förväntan! Ser mycket fram emot att läsa och få ta del av dina alltid lika välformulerad ord och tankar och din inspiration!

Kommentarer stängda