Efter mässdagar som helt dränerat mig på energi så har jag nu fyllt på med allt jag älskar att göra. Träning, god mat, häng med barnen, en skön serie tillsammans med lillebror, promenader och sömn.
Försökt lägga band på mig själv och inte gasa igång med alla arbetsuppgifter jag hamnat efter med under veckan i Stockholm. Känns nästan som att jag la fälleben för mig själv i arbetet då jag åkte iväg och ställde mig i en monter på en mässa i flera dagar.
Men så fina möten med både följare, kunder och kollegor. Det är såklart viktigt också.

Men nu är jag igång igen. Kickade direkt igång med något kreativt för jag gör alltid det roliga först – hahaha… därför är det så mycket tråk som aldrig blir gjort. Nytt kakel på vår kassadisk i en smaragdgrön kulör. Dags för färg på skivan.

Jag rollade två gånger.
Sedan plockade jag fram mina torkade blommor och skapade en äng över disken.

Rosenskära och rudbeckia blev det flera av.

Nu ska glasskivan på igen och så ska jag måla lister runt om. Det här är mobilbilder tagna i farten, sorry för det, men ibland är det ju så kul att se arbetet bakom  – när det är klart så tar jag dit riktiga kameran och visar igen.

Idag la jag också ordern till denna fantastiska pyjamas som vi tagit fram i två kulörer – längtar att strosa runt med detta om morgonen i trädgården med kaffekoppen i hand.
Det händer så mycket hos KLco nu så ibland får jag stanna upp och verkligen kartlägga farten och riktningen – för mig är det otroligt viktigt att behålla kvalité, kommunikation och personlighet. Vi växer organiskt och alla ska med – både personal och jag  – men framförallt de trogna kunder som vi redan byggt relationer med.
Ser fram emot året med KLco.

Följer ni mig där? @klco.se@klco.se

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *