Hej på er,

Vill börja med att tacka för varmt mottagande av mitt förra inlägg – intervjun med Jonas. Tack!
Många verkar uppskatta öppenheten och samtalet kring detta stigmatiserande ämne. Tack till alla er som delar era egna upplevelser och erfarenheter. Tillsammans är vi mindre ensamma.

Jag har några semesterdagar med min familj – loggat ut lite från jobb och läser massa böcker.
Umgås runt familjespel, öppen eld och långa middagar. Vill kika in här och önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Jag kikar tillbaka på det gångna året med blandade känslor – så utmanande och ångestfyllt på många sätt. Men samtidigt är det tacksamheten, kreativiteten glädjen inför mitt nya, friheten och kärleken som tar mest plats i bröstet.  Jag är stolt och glad över hur året föll ut – jag fixade dra igång den nya verksamheten trots pandemin. Phu.
Nu ska vi förvalta detta på bästa möjliga sätt och fortsätta skapa en verksamhet som är anpassad till rådande världsläge. Så glad över att ha så kreativa och grymma människor i min ringhörna. Tack för er!

Jag har en önskan om att frigöra utrymme för att skriva bättre och längre texter. Jag vill också skapa en ännu mer innehållsrik blogg mer mer kvalitativt innehåll och återkommande teman. Jag tror absolut att det finns möjlighet för detta under 2021.
Det är roligt att så många vill ta del av mina inspirationsföreläsningar och coachning – detta tänker jag också fortsätta med.
Jag kommer jobba mer med min trädgård, med att inspirera till fler naturupplevelser och också ta en djupdykning ner i vad som händer i kroppen runt 40.
Jag kommer fortsätta att skriva om mitt entrepenörsskap samt arbetet ed KLco och under våren 2021 kommer jag även dela en spännande nyhet med er.

Privat tänker jag lägga mer tid på hälsa och inre välmående under 2021.

Detta är vad som finns i mina tankar just nu – inga nyårslöften eller så men tydliga direktiv i vilken riktning jag vill att året ska ta.

Brukar ni göra ett bokslut för året och skapa riktlinjer för det nya? Eller tar ni det lite som det kommer?

Nu  får jag knyta ihop det här inlägget för jag ska jag fixa en deg till pinnbrödslunch runt eldstaden.
Önskar er en riktigt mjuk nyårshelg!