Hej där,
Jag dammar av ett gammalt inlägg som ligger opublicerat och postar det denna regniga Valborg. Tänkte skriva om min vän Sofia som är på vandring runt Kreta just nu men inser att det inlägget behöver en en kärleksfull handpåläggning för det är så mycket jag vill skriva och få med.

Här kommer ett hotelltips i Stockholm istället.
Miranda, Sofia och jag var på ett event för ett tag sedan och passade på att bo över på Downtown Camper. Detta stället sig mig med storm!

Och då har ju jag ändå jobbat på hotell i tolv år och dragit på mig den kräsnaste smaken.

Sofia hade med sig fotovänliga grejer som vanligt, Får nog ta en kik på den här boken och se om jag ska klicka hem.

På varje plan så stod det läckra pingisbord vid hissarna.

Galet fin utsikt från både vårt fönster och från frukosten.

Miranda plockade på sig massa gott.

Vi tog nämligen hissen upp till våningsplanet där de hade frukost med 16-årsgräns.
Ginger shot. Vilket barn gillar det liksom 😉

Jag älskade denna frukost. Ingen svulstig buffé med mängder av matos från våffeljärn och kletiga bacon. Lagom mycket och bara goda och hälsosamma alternativ. Mums!

Kameran äter alltid först såklart,.

Jag smet ut och knäppte en bild på den uppvärmde poolen. Spa och träningsanläggning låg i nära anslutning till denna härlighet. Ett dopp här? Ja, tack!!

Miljön var otroligt inbjudande och jag måste säga att den var avslappnad, mjuk, kreativ och vågad på samma gång. Tonerna och naturmaterialen de valt är i perfekt kombination och mitt öga blev inte besviket en enda gång. Det gick snarare å¨upptäcksfärd för det var så mycket fint överallt.

En eldstad skänker mysfaktor såklart. De varierade lamporna i taket var också en fin detalj jag la märke till och de som jobbade hade verkligen snyggt och avkopplande klädda.

Sofia matchar alltid bäst! Här kan du ta del av Sofias inlägg om hotellet. Mycket mer och bättre bilder då ho inte hade ett tåg att rusa till…

Den här boken står på min önskelista. Ska nog belöna mig själv snart med ett exemplar.

Vi sprang som sagt ut genom entrén och till tåget. Hann knäppa den här bilden i farten. Cyklar och skateboards, ett hotell som passar mig och min familj galet bra. Måste återvända och uppleva mer av detta ställe.

Min kompis Daniela har också bloggat fint om detta populära hotell – ta en kik här.

Kommentarer till “Downtown Camper – Hotelltips

 1. Hej! Tycker också att hotellet verkar roligt och barnvänligt. Det inbjuder till lek har jag hört av släkt som varit där. Du är en duktig fotograf 👌

 2. Det var ju knappast vad hon skrev?? Tror inte vi läst samma inlägg knappt.. tänk vad man kan tolka saker olika. Blir ju skammande åt inläggets håll att skriva en sådan kommentar, tänk på det istället. Så trött på alla som säger åt kvinnor att de måste tänka på hur de utrycker sig hela tiden, läs inte det som stör dig om det stör dig. Det är ju gratis! Ett hotell och en frukost i min smak även om jag gärna tar en våffla på det 😉 glad valborg alla!

 3. Ser superfint ut. Härligt att du trivs med dina matvanor också. Men kanske räcker det att skriva vad du åt, istället för att klämma in fettskammande. Läs gärna Sandra Beijers livsviktiga inlägg om hälsohets på Instagram och bloggar. Det är just sånt här som hon skriver så bra och saklig kritik mot.

  Att gå in här och läsa att våfflor är så illa att du inte pallar att vara i samma rum, kändes förvånande och lite ledsamt. Det undgår nog ingen att du väljer nyttig mat. Men det finns många människor som inlägg som detta är mer hälsofarligt för en en våffla, det kan du vara säker på. Jag hoppas du söker lite kunskap i detta ämne och kan ta det som konstruktiva tankar.

  1. Hej hej. Jag skrev så här
   “Jag älskade denna frukost. Ingen svulstig buffé med mängder av matos från våffeljärn och kletiga bacon. Lagom mycket och bara goda och hälsosamma alternativ. Mums!”
   Vad du tolkar in i detta får stå för dig. Jag äter ofta våfflor men har det lite jobbigt när det blir mycket folk i kö och för många alternativ. Det ger mig jättestor ångest. Jag är också känslig mot dofter och tycker inte att stora bleck med bacon är inbjudande. Som sagt – hur du tolkar detta får stå för dig. Vad du äter och vilka restauranger du besöker är också helt upp till dig.
   Ledsen att du blir provocerad av inlägget. Ska ta med mig din reflektion i kommande inlägg.

Kommentarer stängda