Det är känns som att få komma tillbaka till livet igen efter man haft magsjuka. Jag tror dock jag blev matförgiftad där i Götet för ingen annan runt mig har varit dålig. Det var så typiskt för jag skulle ju vakna till sjungande familj med tända ljus och frukost på sängen men mitt i natten vaknade jag av att magen vände sig. Håll er bara borta och stäng dörren så ni inte får samma sa jag och firade min ensammaste födelsedag någonsin. 45 år.
Fyfan så dålig timing. Jag som hade bjudigt in 14 tjejer, hyrt Kallbadhuset och min favoritrestaurang. Det var ju bara att boka av allt och ta sig igenom helvetet. Där någonstans efter ett dygn öppnade jag fönstret och tog en dusch. Min födelsedag var över och jag hade väl fått en ordentlig cleanse som tog ett tag att hämta sig från. Hujedamejdå.

Det blir så tydligt hur sårbar man är som egenföretagare då man blir sjuk. Jag brukar jobba ändå men med magsjuka var det ju totalt omöjligt. Och jag som ska ha lansering imorgon och hade jättemycket bildmaterial att arbeta med.

Ok. men nu är jag på andra sidan. Dricker te och är ett år äldre. Hurra!

Magnolian slog ut lagom till min dag. Så fint.

Och familjen sjöng ju sen. De kom med bricka fylld av blåbärssoppa, blommor och gåvor. Detta är buketten från min man. Mimosa är ljuvligt och doftar himmelskt.

Han hade också köpt parfymen jag föll för hos Ett Hem då vi bodde över. En otrolig doft!

Av killarna fick jag liljor och två restaurangbesök med dem. Så gulliga!
De ville ge bort upplevelser för de visste att jag uppskattar det mest.

Vilken tur vi åkte till Stockholm där i början av januari för att fira lite annars hade jag känt mig helt snuvad på  “fir” i år.
Hahaha!

Ja, så det förklarar uppehållet här på bloggen. Hoppas ni saknat mig massor. 😉
Stor kram till er och fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Dubbel otur & dålig timing

  1. Nej! Det ska ju vara fina emojis som är tänkta att ge dig lite återhämtningsglädje som tack för allt du delar med dig av här: tacksamhetssymbol, stark arm, glatt ansikte och glatt ansikte med hjärtögon, ska de va! 🙂

 1. Men huvaligen, vidrigt med magsjuka! Grattis i efterskott i alla fall!
  Och välkommen tillbaka till bloggen:-)

 2. Grattis i efterskott festen kan du ju ha senare så trevligt med badhus och restaurang,
  Själv har jag en nyopererad ledsen hund som har ont så det är som ha en baby .annars tittar jag in hos dig varje dag. Underbart hus i Frankrike ,kan du inte visa lite mer av omgivningen där ni bor och loppisarna du går på? Kan nog inte resa själv mera blev änka för några månader sedan efter 60 år tillsammans med en underbar man. Må så gott nu när du är frisk igen.
  ❤️????????????

 3. Åh din stackare! Skönt att det är över men trist på alla planer. Det går säkert att ordna något framöver.
  Och ja, har saknat dig ❤️