Med bara en vecka kvar till första advent så funderar jag på julen här hemma. Jag har varit i julen ganska länga på grund av mitt arbete – jag har fotat till kunder, gjort julfint på jobbet, tagit fram en julig kollektion och så vidare. På samma sätt som jag är mitt i sommaren just nu när jag planerar för nästa års linnekläder som håller på att vävas och sys upp.

Det kan vara lätt att inte ha energin kvar för att skapa stämning i sitt egna hem när man gått all in i sitt jobb så länge. Men stjärnorna får väl ändå komma upp i våra fönster och en gran få vi nog ta in också.

Men redan nu har jag hängt upp lite vintervackert här hemma. En liten gyllene krans.

Misteln ovanför dörrposten.

Mängder av stämningsfulla ljus och vackra manchetter.

Krans i halm och mistel i gyllene metall – det blev riktigt fint sa Boris.

Jag ska slå in paket i naturfärgat paper med tygband runt och sticka in dessa vackra kort från Skagenmålarna med namn och rim på under rosetten.

Idag badar mitt hem i vintersol och jag har hällt chaite på termos. Ska snöra på mig vandrarkängor och ta mig ut på en lång tur med min familj. Sedan blir det bastu och mustig gryta som får puttra länge på spisen. Så mysigt med söndag och inga måsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “En vecka till 1a Advent