Hej där. Välkommen till min tisdag, igår alltså.
Jag hade bestämt mig för en lugn och ensam dag efter mycket jobb med lanseringen och för att det blir fullt socialt ös nästa vecka. Gäller att passa på – fylla på med åtrerhämtning när det går. Förr hade jag nog sett en sådan dag som en möjlighet att boka upp något kul med en frilansande vän eller fyllt den med massa jobb.
Men nope – inte längre.

Så inget värst spännande hände alls och det kan ju vara inspirerande nog att hänga med på – en inbjudan om att sakta ner en aning kanske? Nu vet jag ju att det är många som läser som inte är frilans och har stora barn som jag i och för sig.
Tisdagen startade som vanligt i min soffa med jobbet i knät och kaffet i hand. När barn tagit sig till skola så åkte jag till jobbet och hällde upp en stor kopp te. Det var dags att röja och städa.

Jag slängde gamla blommor och ställde vasar i diskmedel och vatten.
Visst är de otroliga! Handgjorda konstverk från Italien.

Därefter bröt jag lådor som skulle till återvinning.

En liten kik på vad som ligger på våra bord i köket. Så fint ju!

Dags att dra runt lokalen med dammsugaren.

Den är stor – nästan 300 kvadrat tror jag faktiskt. Här ska jag steama och hänga upp de nya kläderna idag?

Jag har två stora boards som jag ska fylla med aktuellt moodboard likt det på väggen som jag gjorde till förra säsongen.
Jag funderade en stund på vart nålarna var, hur svårt det skulle vara att skruva upp dem själv på väggen och vart min inspiration för att vara kreativ hade tagit vägen.
Sedan beslutade jag mig själv för at sova på saken.

Satte mig i soffan med te och tittade på systrarna Hoss på Tv4 Play istället.

Sedan blev det fart på mig. Jag hade ju ett lunchpass med Crossfit i lokalen bredvid och svidade snabbt om till träningskläder. Grymt att ha sin träning next doors.

Men snälla rara. Fattar inte varför jag inte gett mig själv detta tidigare. Crossfit kan vara bland det bästa som hänt mig. Jag lyfte tyngder för nivå blå och var mäkta nöjd.

Tillbaka till jobbet igen. Här väntade dammsugaren snällt på mig och jag åt två ägg, fröknäcke och cashewnötter till lunch. Lite fattigt ja, men det var detta som fanns till buds just där och då.

På jobbet har jag precis gjort ordning ett vackert smyckesbord för våra franska smycken. Det kommer en design som vi tagit fram själva också inom kort.

Jag packade ordning mig för att hämta lillebror på skolan.

Tur jag även har en frisörsalong bredvid. Jag behöver aldrig lämna området. Jag köpte torrschampoo och bokade browlift på vägen till bilen.

Hemma gick jag ut i trädgården för att bredså zinnia i askar. I gruset växer mängder av vallmo – funderar på att försiktigt peta upp de små plantorna och sätta dem i rabatten istället.

Dessa kom i jord.

Förresten. Denna oversized linneskjorta är otrolig! Vi kommer ha ett nytt släpp i maj och där är den med – var beredd!

Kan nog bo i den i år. Har dock en jeanskorta att hämta ut på posten också – får varva de två då.

Lyssnade på Billgren Wood i mina lurar och blev inspirerad att sätta krukväxten på matbordet. Kanske lite jord för att dölja rotsystemet bara va? Annars var det jättefint.

Satt i köket och jobbade en liten stund med en kanna te vid sidan.

Med betoning på lite. Slog över till Benjamins istället.

Grannbarnen ringde på och ville sälja majblommor. Jag köpte av alla sorter och snicksnackade med dem en stund. De undrade vad jag gjorde och vart min familj var, Ja, alla var ute på sitt med vänner och jobb.
“Men du då? Vad gör du?”
“Jag tittar mest på serier och tar det lugnt…kanske bör laga lite mat i och för sig… Tack för att ni kom förbi och hälsa hem”

Jag slängde in potatis i ugnen och hällde sedan upp ett bad. Riggade upp min dator på ett litet bord vid badkaret och plockade fram lite hudvård.

Scrub och grön mask blev det. Sedan kollade jag på The Diplomat i badkaret, åt middag med halv familj runt köksön och lade mig sedan i sängen vi 20.30. Sant!
Kollade ännu mer på serien och somnade faktiskt…
Ja, där var min otroligt spännande tisdag. Men så bra för kropp och hjärna med noll prestation och socialt umgänge.
Tack till mig själv.

Obs. Min hund var med min man denna dag, barnen var med kompisar och i skola till sent. Brukar såklart ha mer kontakt med min familj en vanlig lugn vardag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “En vilsam tisdag