Reklam för KLco

Vi är en liten bit in i Mars och det väntas snöstorm på västkusten istället för ljumma vårdagar.
Vi behöver pigga upp oss lite tänker jag och kommer därför med ett pangerbjudande hos KLco. Med koden VÅRENKOMMER så kommer ni kunna handla hela vårt sortiment med kläder med 25% avdrag i kassan. Erbjudandet gäller från kl. 20.00 ikväll (tisdag) och fram till söndag kl. 24.00.
Idag tänkte jag tipsa om mina favoriter och låta er i lugn och ro kolla in sortimentet för att kunna klicka hem senare. Vissa plagg har lågt lager i några modeller och storlekar så det är först till kvarn som gäller.

Klara skjortklänning – en av våra mest populära modeller som har varit med oss sedan start. Funnits i en mängd kulörer och de kunder som varit med oss sedan början har med all säkerhet en eller två hängande i garderoben där hemma. Klänningen kommer med ett skärp i midjan om man vill markera den och den här bär jag året om. På vinter och andra kalla dagar har jag jeans eller leggings under och ibland har jag den öppen ovanför en – t-shirt och jeans. Finns just nu i grönt och gult.

Jackan Ruth är en riktigt fin klassiker nu på vårkanten. Den är sjupt blå med en vacker detals i sömmarna och på fickorna. Snygg att ha stängd men även öppen. Nu när det varit lite kallare dagar har jag haft den inomhus istället för tröja. Ser detta som eb grymt bra vår – eller sommarjacka att dra över axlarna.

Så fin när man drar ihop och markerar midjan och rymliga fickor också. Här kan du läsa mer och beställa Ruth Jacka – den här skulle jag själv slå till på under ett erbjudande likt detta då den är en grym investering och kostar en ganska slant på grund av kvalitet och hantverk.

Linnebyxor och top – en klassisk klädsel som är väldigt användbar. Byxorna har jag till kosta eller skorta också och vår jersey top i 100% linne har jag ofta till jeans.
Alla våra linneplagg är gjorda av 100% europeisk linne och sys upp I Baltikum av ett familjeägt företag som vi jobbat med sedan starten. Deras filosofi är att jobba så hållbart de bara kan och lägger ner stort arbete och engagemang i detta,
Byxorna finns i råg, svart, peppar  och mandarin. Topen finns i kamel, kaffe, plommon och svart.

Den här blusen är en favorit. En kortärmad vit klassisks blus – Linnea Blus. Användbar till allt året om.

Vi avslutar med jackan Marianne. Denna har vi bara ett par small av tyvärr.
Men du – vi har även med Angelica klänning och Dorthe kjol i blommigt under erbjudandet så om du vill passa på att investera något inför kommande sommar  så slå till nu.

KLockan åtta ikväll drar erbjudandet igång och håller i sig till söndag. Hoppas ni hittar något fint. Använda koden VÅRENKOMMER för att få 25% på alla kläder – här kommer du till KLco.

Kommentarer till “Erbjudande hos KLco – Rabatt på hela sortimentet i fem dagar

  1. Älskar när du tittar in i kameran på sista bilden, fint foto på dig. Själv har jag från KLco sedan tidigare köpt en gul skjorta och brun klänning.

Kommentarer stängda