Så äntligen kom dagen då vi skulle lansera våra linnekläder med Hanna Wendelbos vackra mönster.

Mönstret fick faktiskt sin början här på Hoby Kulle Herrgård förra året då vi var här ett dygn och satte ramen för hur det skulle se ut. Jag hade idé och vision och Hanna skissade upp blommor sittandes i en säng här på herrgården. Och här står nu Nütie i en av klänningarna som blev till av detta mönster.

Faktum är att vi skulle fotat allt det här förra veckan men jag blev sjuk så vi fick skjuta på fotograferingen. Med bara ett dygn till förfogande innan lansering lyckades vi både fota och redigera alla bilder. Känner mig lite mör idag kan man säga. Släppet var igår klockan tre och blev en succé – så värt allt arbete.
Tänkte jag skulle dela lite av resultatet för jag tycker själv att det blev så vackert.

På Hoby finns det en mängd miljöer att skapa magi på. En fransk järnsäng, ett rum tapetserat i botaniska tryck från Carl von Linné, ett otroligt orangeri, en kryddträdgård, framför entrén till den stora rosa huvudbyggnaden, i pigans kammare…

Ja – här får ni en lång bildkavalkad. Hoppas ni orkar scrolla igenom allt.

Spegelrummet har fått en fantastisk tapet som ger känslan av att det är stora väggmålningar runt om. Drömmen att få sitta här och äta lång middag med vänner en afton. Tror jag ska se till att hyra hela herrgården en helg med vänner i höst – ja, detta ska jag göra.

Jag knäppte lite foton från bara miljön också men de får jag visa en annan dag. Jag ska bara dricka upp mitt kaffe här nu, kissa hund, vattna i växthuset och sedan bege mig bort till jobbet för att ingå i teamet som packar alla ordrar. Jag sätter en ljudbok i öronen och matar på – det är så himla skönt att göra något med händerna och inget som kräver prestation och yttre dömande.

Vi kommer tillbaka Hoby Kulle Herrgård! Tack bästa Tove och Benjamin som alltid är så gulliga och hjälpsamma.
Då ska vi njuta av er vackra och goda frukost, strosa i omgivningarna, spela backgammon med ett glas vitt vid sidan i orangeriet  och sänka axlarna.

Har ni varit där? En varm rekommendation att boka in en weekend eller ett dygn.

Här finner ni hela kollektionen.

Kommentarer till “Ett dygns arbete – & vackert hos Hoby Kulle Herrgård

 1. Så härligt🙏Älskar min saffran morgonrock/kimono💛🧡Snart kommer fina blusen Blomster👌

 2. Jättefina bilder!

  Jag undrar om plaggen kommer att komma i storlek xs? Saknar den storleken.
  Vore jättebra om det på butikens hemsida stod längd på modellen och vilken storlek hon har, skulle kunna underlätta när man ska beställa.

  1. Hej,
   Inte i nuläget – vi har börjat öka storlekar för att se hur mycket vi säljer uppåt först och sedan tar vi investeringen med att gå ner en storlek också tid nog 🙂

Kommentarer stängda