Vintersol i 30 minuter en dag i december – då åkte kameran fram såklart. Jag är kär i allt i detta foto.

Det är sent och min man fastnade i ett jobbsamtal och barnen hänger med övernattande vänner. Ser en möjlighet att landa framför er med ett blogginlägg. Det är lite kul att jag alltid landar i det – att det är bloggen jag väljer främst. Framför promenad med Boris runt kvarteret med podd i öronen, att gå och lägga mig, vika tvätt, öppna boken jag vill läsa, en skön serie eller att ta tag i någon annan arbetsuppgift.

Idag har jag haft en inspirationsdag med Hanna Wendelbo och Johanna Berglund.  Vi har hållit ett bra avstånd till varandra såklart och varit på stora ytor.
Presentationer av våra verksamheter, visioner, målsättningar, erfarenheter och kunskap har utbytts och jag känner mig rik på klokhet efter en dag som den här. Tack.
Helt fantastiskt att dela och få så mycket tillbaka – väldigt givande. Rekommenderar det till er som företagare  – samla 2-3 entrepenörer du inspieras av och ha en dag där ni berättar om era verksamheter och delar med varandra.

Nu visar klockan 22.16 och mina ögon grusas. Dags att be alla grabbar borsta tänder och krypa tills sängs… Barnen är så stora nu och när de har jullov gör de det till en sport att vara vaken sent. Ghaaaa,  fattar inte grejen!
Men minns dock att jag var likadan i den åldern….

Ses imorgon igen.

Kommentarer till “ett sent hej

 1. Hihi, mina barn tycker det är orättvist att vi får vara upp längre än dem. Brukar säga att jag hade också gärna velat lägga mig tidigt istället för sent, men vissa saker måste göras efter att barnen sover. Enligt min kropp skulle jag lägga mig kl 17 och vakna vid 22 för att fortsätta dona i hemmet. Men det skulle nog inte vara så hållbart i längden, haha!

 2. Känner att jag längtar efter inlägg från dig! Mest på Instagram där jag kikar in oftast, men måste komma ihåg din blogg också! 😃 allt är mysigt, inspirerande och verkligt. Även om vi har olika stil i våra hem, hittar jag ting jag faller pladask för! Du ger mig ett lugn jag inte kan förklara, trots att jag tror att du har myror i skallen som många andra av oss. Men fortsätt som du gör. Mig ger du i alla fall lugn och ro i bilder och text och lockar fram en ådra i mig som jag behöver; att landa i nuet. Kram 😌

 3. Ja, ni verkar vara ett bra gäng fler eller färre ibland som träffas lite då och då. Ger bra erfarenheter att få diskutera saker och problem med likasinnade/entrepenörer. Det måste vara guld värt.
  Svårt att veta var man ska leta efter dessa entrepenörer när man är egenföretagare. Framför allt i dessa tider när man ska hålla avstånd så man inte är på kurser/föreläsningar.

  1. Kolla på Instagram – börka gölja bra nätverk i samma bransch och kontakta företagare där kanske? Man kan ju ses på digitala möten just nu under pandemin – för oss är det så himla bra att få ptcha sig och få feebcak från andra i samma bransch.

   kram och lycka till

 4. Det här gör mig så inspirerad & glad! Att kvinnliga företagare tar tillvara på varandras kunskaper, problem men även olikheter & inspireras av varandra. Kan också känna mig väldigt ensam i mitt företagande, speciellt i år när alla ”vanliga” möten, events & liknande har blivit inställda. Då är ju detta toppen! ⭐️⭐️⭐️
  Stor kram och tack för allt du delar 🥰

  1. haha – man får så mycket tid på morgonen då de sover men det är ju asjobbigt att hålla sig vaken lika länge som de vill om kvällarna…
   Sådana kontraster till då man var småbarnsmamma och ammade och höll på.

Kommentarer stängda