Är ni några här inne som lyssnar på vår podd  – Marina & Krickelins Podcast?

Vi började i januari och har sedan spelat in ett avsnitt varje vecka. Här har vi pratat pm livet i stort och smått – om konkurs, oro, sårbarhet och våld. Men också om framgång, glädje och skojiga händelser. Vi har en fin dynamik tycker jag som brukar lyssna på avsnitten i efterhand då de är färdiggklippta. Marina lyssnar inte och jag tror det är en blandning av tidsbrist och att hon inte vill analysera hur hon framstår för att då vara rädd för att hämma sig i nästa samtal. Man är olika i det där – jag har ganska stort kontrollbehov och behöver checka mig själv att jag är liksom good enough och Marina känner redan att hon är det. Jag skulle vilja ha hennes självförtroende, det hade sparat mig både tid och en del huvudbry.
Men det är inte bara negativt att kolla sig själv så man är på banan – det kan också vara utvecklande och få en att reflektera över hur man ska gå vidare.

I dagens avsnitt pratar vi om pengar. Vi snackar om att vi har varit fartblinda o oktober och unnat oss både det ena och det andra som nu får oss att dra efter andan. Jösses, höga räntor, el och andra omkostnader – nä, nu får det vara bra och det är dags att viga november åt att se över sina utgifter. Jag kommer tömma skafferi och frys, laga storkok och skippa restaurangbesök. Privat shopping över lag är satt på paus men jag har en jobbresa inplanerad i mitten av november. Både maina och jag kommer passa på att röja i förråd, skåp och källare, Kanske lägger jag ut lite fler grejer på min bloppis. Följer ni detta konto @krickelinsbloppis ?

Nä, nu ska jag ta tag i denna dag och dra mig upp från sängen. Jag är inne på min andra kopp kaffe här från sängkanten och borde verkligen börja städa huset inför hemfärd och fixa frukost. Det blir smoothiebowl idag också – är noll sugen på massa ost och bröd.

Hoppas att solen tittar fram så jag kan lägga mig här ett par timmar med en bok innan hemfärd. Önskar er en fin helg.

Här är veckans poddavsnitt förresten. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Fartblind i oktober – spara i november