Ghaaa, blir tokig. Hade så mycket att skapa idag – behövde både fota och skriva arbeten samt förbereda morgondagens föreläsning.

Men jag har så svårt att fokusera. Jag har disciplin – sitter och jobbar hela dagen men är splittrad och liksom myror i hela kroppen. Har ett pirr som inte går över. Blir så arg på mig själv.
Kanske dags att sätta upp mig i vårdkön och ta tag i den där ADHD- utredningen? Sådana här dagar är bland det värsta jag vet – känner mig som världens sämsta människa nu.

Nu är kvällen redan här och jag behöver stänga datorn och vila hjärnan så jag har något vettigt att säga imorgonbitti då jag kopplar upp mig via zoom.

Jag ska föreläsa för 16 olika företag i Umeå – det är min inspirationsföreläsning så den har jag ju såklart i min bakficka men jag försöker alltid specialanpassa den efter målgruppen som ska lyssna.

Det här är bilderna jag först tog på vårt vardagsrum med den nya tapeten. Jag blev faktiskt inte så nöjd med med bildmaterialet – eller jag kände att jag valt att ta på mig fel kläder helt enkelt.

Inget fel på den här klänningen men den tog fokus från det jag ville förmedla.

Det här var nog bland de sista dahliorna – nu är alla knölar uppgrävda och ligger i källaren.
Önskar er alla en fin vecka.

Nu ska jag ska gå och lägga mig tidigt och ta nya tag imorgon.

Kommentarer till “Fel på fokus

  1. Det är helt okej att ha sämre dagar då man inte är så fokuserad. Man tar igen det en annan dag. Finns ingen möjlighet att vara på topp jämt.

  2. Missade du vad ”enannanhelena” skrev i förra inlägget🤔😉…….Du är en av de BÄSTA jag vet😍
    Du ror iland saker som inte många andra(?) skulle klara av….Så det så😀……Det är lite jobbigt i landet upp o ner ibland🙃🙂

Kommentarer stängda