Mir och jag möttes upp idag för att skapa lite julinspirerande foton för FGL. Det är alltid skoj när vi båda ska vara med på bild för det blir så galet mycket springande fram och tillbaka till kamerastativet för mig. Jag brukar ställa in självutlösaren på tio sekunder och sedan kuta och ställa mig där fotot ska tas. Helt galet att jag inte bara fixar en ny självutösare eller fixar auto-utlösare på min telefon… Har bara inte blivit av – så jag får skylla mig själv.

Jag hade förberett och bakat mjuk pepparkaka och kokat risgrynsgröt. Amaryllisen och annan julig blomster köpte vi hos vår granne Blomsterbaren och den röda klänningen är ett prov som kommer in snart i butiken. Just denna sitter lite för tajt så de som kommer till försäljning kommer vara mer “lose fit”. I alla fall om det blir som vi bestämt…

Mir målade naglarna röda såklart.

Och det värmdes gröt och spelades julsånger i högtalarna.

Det blev en hel del fina bilder.

Ska definitivt dela med mig av mer foton och även av receptet till den smarriga julkakan. Lätt som en plätt att baka mellan tvätt, läggning och arbete.

Du vill inte veta hur många gånger jag sprang runt bordet och kastade mig ner på stolen för att fånga oss båda på bild… Pip, pip, pip, piiiiiip, ….strike a pose!

Men visst är vi gulliga ihop?

Sedan var det dags att blåsa ut ljusen och dra på sig jacka och mössa.

Mir och jag skulle ta en bild till ett annat jobb jag har just nu och vi tog oss ut till tågrälsen i vackert motljus. Mir hade köpt fina jeans på Monki förresten. Tips.

Sedan stämplade vi ut och jag åkte hem till en mycket ledsen kille. Vår hund hade tuggat upp hans keps och det är en sådan där keps som inte går att få tag på mer. Släpps bara limiterade kollektioner klockan 12 på torsdagar svensk tid och säljs slut på en minut. Fasen, han som var så glad i den där kepsen vi fick tag i.
Helt galet – men grym affärsidé ändå, det får man ge dem…

Kommentarer till “Juligt med Mir

 1. Hej! Jag är väldigt sugen på att klicka hem en fin prickig klänning. Men jag är kort, endast 159 cm, så en personlig fråga, hur långa är ni?
  Tack för en underbar blogg med ljuvliga bilder.

 2. Å, det må være SUPREME! Har en 15 åring hjemme som snakker om de hele tiden.
  Og hvor kul innredning de har i de få butikkene de har verden om.
  Uff…..ja… vi har mistet både det ene og andre vi også, Valper altså!!
  Men, nå fikk jeg julestemning….takk for at dere stadig deler. Så vi andre får så masse å gledes over.
  klem

 3. OHHHHH NOOOOO!!! Viggo som igår morse – Otto har supreme kepsen!!! Han hade visat mig den innan födelsedagen, jag lade den i varukorgen men glömde sedan bort den, uhhhhh sämsta mamman ju… Men Oh ooo igen på den smakbiten för Boris. Hälsa Otto att han har någon som förstår honom fullt ut iaf!

 4. Jeg fikk en slik varme i meg av dette innlegget, og jeg klarer ikke si hvorfor. Det bare føles slik <3

 5. Ser framemot receptet på den smarriga kakan!
  Framför allt att man hinner med att göra den i allt kaos ;-).
  Tack för en härlig och ärlig blogg, kram/C

Kommentarer stängda