Nyss hemkommen från Prison Island i Halmstad. En mängd olika celler man springer ut och in i för att klara olika utmaningar och få poäng. En kul fars dags aktivitet att göra med familjen. Alla var väldigt engagerade och hade roligt. Nu middag, måla en tallrikshylla, ta tvätten och krypa ner i sängen för att kolla på film. En skönare söndag får man leta efter.

Firar ni Fars Dag? Under min uppväxt tyckte mamma att det var ett påhitt av butikerna för att få sålt mer prylar så vi firade varken mor eller far på dessa dagar. Hos oss har det blivit lite både och – det firas lite då och då helt enkelt. Jag tar ju gärna emot uppvaktning, små upplevelser, lite extra omtanke och gåvor så då kanske man får styra upp det från sitt eget håll också såklart och få barnen att engagera sig. Förhoppningsvis kommer det självmant ju äldre de blir…
Hos oss blev det i alla fall pannkaksfrukost med en inslagen randig skjorta till den här herren.

Sedan knäppte jag några nya foton av honom. Det var flera år sedan jag fotade Jonas så det kändes dags. Får så dåligt samvete. Jag tar aldrig bilder på barnen och min man med kameran för de är inte med här på bloggen och i mitt arbete. Och när jag är ledig med familjen vill jag lägga bort kameran och jobbet. Så nu finns bara Jonas mobilbilder på barnen från deras barndom.

Ni har väl inte missat att Jonas var gäst i podden denna vecka?  Jag lägger länk här igen .

Hoppas ni haft en skön helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Firar ni Fars Dag?

  1. Ja! Han fikk kaffe på sengen og et lite kort der jeg inviterer på kino. Lavbudsjett fram til lønning, da må man tenke annerledes. Sånn ble det hos oss i dag. Det behøver ikke være så stort.

  2. Min sambo har ett vuxet barn som aldrig hör av sig. Jag har ett vuxet barn med en pappa som aldrig hör av sig till henne. Så idag grattade hon min sambo på fars dag. Alla sätt kan vara fina❤️