Grape och outfit

Kära ni. Jag har så oerhört kloka och fina läsare. Tack för alla reflektioner i kommentarsfältet på inlägget som handlade om kroppen. Det är intressant att läsa och tillsammans blir vi nog lite smartare och mer ödmjuka för varandras perspektiv. Jag kommer som sagt fortsätta dela det jag själv tycker känns bra och inspirerande men är alltid intresserad av konstruktiv feedback. Dialogen är viktig.

Här kommer en dagens på mig. Inte från idag men från förra veckan då jag åkte till Skåne ett dygn. En glittrig klänning med boots, kofta, scarf och oljerock. Perfekt kombination enligt mig som älskar kontrasterna. Går ingenstans utan min oljerock den här tiden på året. Min Barbour köptes på en vintagemarknad i Bangkok för 10 år sedan. Still going strong och blir bara finare och finare.

En annan sak. Besatt av grapefruktjuice. Blev det när vi köpte boende i Frankrike och har tagit hem vanan även till Sverige. Fy bubblan vad gott!
Tar ni era vitaminer? Jag slarvar till och från med på hösten skärper jag mig för jag brukar bli så trött. Redan vid fem brukar jag kolla på klockan och undrar om jag får gå och lägga mig och så kan vi ju inte ha det.

Jag äter magnesium, D-vitamin och B-12 till min frukost varje dag.

Idag började pirra så där oroväckande i vänster öga som det alltid gör när jag har nått min gräns. Tusen bollar är uppkastade och jag har ingen kontroll – kommer alla landa lite här och där utan att jag fångar dem? Vem beställer metallskylten och vykorten? Vem håller reda på snickaren och elektrikern? Ringde du tryckeriet och fick vi bekräftat leveransdatum? Julskyltningen och ja, prismärk allt tack. Köper jag gran? Vart då? Fotograferingen på tisdag och torsdag då – ska det regna?  Deadline nu? Fick du fakturan? Nä, vart?

Enda att göra då är att sätta på bastun eller gå ut och gå. Rensa huvudet, pausa, sova, äta, träna. Ta nya tag imorgon och ha koll på listan. En sak i taget nu då. På fredag ska vi ha renoverat klart butiken, skyltat för jul, fotograferat vinterns kläder och ha allt på banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Grape och outfit

  1. Grapefrukt är intressant. Vet att man inte får dricka/äta det om man tar vissa mediciner. Så det verkar har stor påverkan på kroppen. På något vis. Tycker också det är jättegott.

  2. Heja, heja! Vill bara säga att grapefruktjuice är otroligt gott. Under säsongen för några år sedan åt jag en halv grapefrukt varje dag. Maken lärde mig att istället för det eviga joxandet då man försöker skyffla upp så mycket juice/fruktkött man kan så är det bättre att skala grapefrukten och sedan “skala” varje klyfta och äta hel. Helt fantastiskt gott och härlig konsistens.