florens__Lagerqvist-6126

Idag åker jag och min familj iväg på ett kortare äventyr och jag kom och tänka på att jag helst av allt vill ta med dem alla hit. Till Florens. Till just detta hotell med denna pool, mysiga frukostar med croissanter och lagom avstånd till massa goda glassar.

florens__Lagerqvist-6048

Mysiga stunder på restaurang med barnen är bland det bästa jag vet. Älskar när barnen lär sig uppskatta nya smaker.

florens__Lagerqvist-6058

Små butiker att inspireras i.

florens__Lagerqvist-6156

Soliga stunder i hotellets trädgård.

florens__Lagerqvist-6206

Utsikten!

florens__Lagerqvist-6227

Gränderna att gå runt i och kika upp mot fasaderna.

florens__Lagerqvist-6228

Kanske gå en kurs i tango tillsammans 😉

florens__Lagerqvist-6247 florens__Lagerqvist-6307

Drömmigt! Men Göteborg är himla fint det också ju. Och lite närmre…