Den första juni och jag försöker samla ihop mig efter en intensiv maj månad. Än en gång står jag och stirrar ut i min stora trädgård och inser att jag inte hinner med den och letar i kalendern efter luckor eller grejer jag kan boka av.

Det får bli vad det blir. Jag har beslutat mig för att ta in hjälp med trädgården och plantera fler perenner. Det blir bra.
Den intensivaste arbetsperioden på året infaller alltid samtidigt som det är mycket trädgårdsarbete och en känsla av otillräcklighet sprider sig i varendaste vrå av mig. Vill gärna få kontroll. Helst igår.

Det bästa med att ha egen trädgård är att man kan plocka in fantastiska buketter varje dag.

En ljuvlig tid nu. Man måste passa på att njuta och inte springa den förbi.

Ikväll blir det popcorn och film i soffan så håller jag tummarna för lite trädgårdsarbete imorgon. Hoppas ni har en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Första juni

  1. Jag hade under några stressiga år panik över min trädgård, men har nu låtit kirskålen blomma (plockar in i buketter), rallarrosor sprida sig och låta perenner och buskar växa sig stora. Försöker klippa gräset och hålla efter annat, samt ha blommor i krukor och sittplatser här o där. ”Wow, vilken härligt vacker trädgård du har” säger alla ”och vilken ordning!”
    Fast det har jag ju inte, men ogräset är integrerat numera och det som är vackert får växa kvar.
    Jag njuter av att se bilder från din trädgård och tänker att den är lummig och otroligt vacker. Fattar att du inte visar varje hörn och det gör inte jag heller. Hoppas att du fick till en fin trädgårdsdag, för det är ju så otroligt skönt för åtminstone min själ.

  2. Du är jättefin i din lugg!! Men när man har lugg så blir det tydligare vad man passar i för färger på kläder, varma jordfärger är du smashing i❤️