reklam för egen verksamhet

Väderleksprognosen visar regn hela dagen men ändå bjuder söndagen på sol och värme. Jag har inte lyft mig många meter från soffan där jag sitter uppkurad med datorn i knät och redigerar foton. Det hade sannerligen inte gjort varken mig eller min trädgård något om det utlovade regnet smattrat på fönstret bakom mig.

Igår var jag iväg och fotade Nütie för ett nytt kollektionsläpp – brända toner på mjuka linneplagg. Blir så stolt och glad över vad jag skapat. Det är en röd tråd genom hela konceptet, varumärket växer organiskt och hållbart samtidigt som vi utvecklas och förbättrar oss hela tiden.
På tisdag har vi utvärderingsdag med den personal som jobbat i sommar och hela gänget är pepp på att knyta ihop sommaren fint och ta sikte mot hösten.

Ska vi kika lite på bildmaterialet jag knåpat ihop?

Den här blusen heter Johanna och kommer nu i ett blommigt brunt mönster. Vi fyller också på lagret med vita och släpper dem samtidigt som den nya kollektionen.

Alla plagg går att kombinera fint – från de vi skapade från start och fram till nu.
Har man en garderob med KLco ska det gå att variera och kombinera linneplaggen året om och också  investera i nya som passar de andra.

Älskar vår nya jacka – My.

Ja, det var en liten kik. Nu ska jag fortsätta redigera och förbereda för lansering imorgon hos KLco. 

Kommentarer till “Fotografering och lansering

 1. Känner igen det ”där ska bara…” Jobbade som lärare i 40 år! Orkade inte hela vägen.
  Återhämtning på sommaren, men sedan från 1:a augusti bara skola i min hjärna! På loven, då jag tänkte vara ledig, rättade jag prov och planerade. Nu är jag en slö, odlande pensionär! Men livet är ok!
  Ta det lungt för hälsans skull!
  Läser dina texter och titrar på dina fina bilder! Underbara kläder, som jag bara jan titta på, inte köpa…🤗

 2. Jag känner att jag upprepar mig, men menar det från hjärtat varje gång: dina bilder är magiska! Jag som följt dig länge, tycker att ditt bildspråk hela tiden utvecklas. Fantastiskt!
  Och kläderna, så vackra och tidlösa!

 3. Vilken kreatör och entreprenör du är. Sååå genomgående fint, både djup och yta!

Kommentarer stängda