Godmorgon.

Hur mår ni? Är ni redo för att kicka igång jobbet efter sommarens ledigheter eller har ni jobbat som jag?

Jag själv känner mig rätt kass faktiskt – jag har jobbat för mycket och inte prioriterat återhämtning, nu får jag skörda detta.

“Bara lite till, det går…” har jag tänkt och så blir det dumt istället.
Just nu kan jag ligga vaken flera timmar på nätterna och tänka på vad jag måste göra dagen efter och så vaknar jag helt hålögd med ringar under ögonen.

Just nu är jag inne i en kreativ fas i ett projekt jag håller på men helt ärligt – det blir typ helt svart i min skalle när jag kört mig själv så här hårt.
Blir ohyggligt avundsjuk på alla utvilade glada människor som är så jävla pepp just nu. Men jag påminner mig om att allt är som det är och som det ska vara – jag driver en en destinationsbutik med högsäsong på sommaren och har släppt stora kollektioner samtidigt som jag jobbat med annat. Jag har valt det här – jag vill det här.

KLco går bra och nu får jag bara se till att ro i hamn det andra och sedan ska jag vila. Men jag tror det är viktigt att jag uttrycker hur ohyggligt trött jag är så ni förstår varför jag inte bloggar lika frekvent som vanligt och hinner svara på alla dm och mail. Läser allt och blir jätteglad för era avtryck – TACK!
Skriv nu för guds skull inte att jag bränner ut mig och håller på att gå in i väggen – sådana här perioder har man som egen företagare och det är inget mer med det.  🙂

Vi har haft en utvärdering för att se vad vi kan ha för förbättringsåtgärder inför nästa år, eller ja, redan nu i höst faktiskt – bland annat om hur jag kan avlastas mer av min personal, hur vi kan vara mer effektiva och hur vi kan vara en ännu skönare plats att besöka.
Vill ni att jag delar mer om hur vi jobbar och hur jag tänker i dessa frågor?

Men nu kikar vi lite på min nyduschade trädgård för att lätta upp stämningen här inne tycker jag.

Drömmen gick i uppfyllelse – jag fick min trädgårdsgång likt Claude Monet i Giverny. Den gula krassen växte precis som jag önskade men den röda stod kvar i rabatten och ville inte slingra sig ut… Men en rejäl pumpa tar istället för sig. Den är självsådd och kommer från besöket på Tjolöholms slott förra året. Jag la den på komposten och använde sedan den som organiskt material i bäddarna. Så fint och tokigt att det växer en gigantisk pumpa här.

Idag ska jag ut och fota jättemycket i min trädgård – ljuset är med mig och jag hoppas det blir uppehåll, Måste städa lite först och det ser jag verkligen fram emot. Då sätter jag en podd i öronen och försvinner in i min värld. Det är fin återhämtning tycker jag.

Det är inte bara pumpan som tar för sig här ute. Jag har precis skördat en gigantisk rödkål och ska göra en Kimchi Slaw av denna – hos @diadonna hittade jag receptet.

Några blommor bröts av under det kraftiga regnet.

Hon får följa med in och sättas i en vas.

Önskar er en riktigt fin fredag och en mjuk helg. Kram

Array ( [74912] => Array ( [id] => 74912 [title] => Fotografering och lansering [permalink] => https://krickelins.se/fotografering-och-lansering/ [status] => publish [date] => 2021-08-08 20:03:41 ) [74810] => Array ( [id] => 74810 [title] => Sommarjobbar [permalink] => https://krickelins.se/sommarjobbar/ [status] => publish [date] => 2021-07-15 10:19:49 ) )

Kommentarer till “Status – mår rätt kass faktiskt…

 1. Du är en så duktig företagare, mamma och trädgårdsinspiratör. Jag uppskattar verkligen både din blogg, ditt ig-konto och ig-tv tillsammans med Hanna Wendelbo. Ni har inspirerat mig.
  Självklart ska du sätta hälsan först. Så imponerad över att du delar med dig av hur du mår och att det är OK att det får vara så ibland. Livet är ju sådant. Vissa dagar är lite mer ”molniga” än andra.
  Kramar

 2. Åh jag känner mig också helt slut. Även fastän jag inte jobbat järnet utan haft semester i 3v med 1v kvar. Men den här semestern/sommaren blev inte som jag tänkt mig och jag känner mig bara dränerad och inte det minsta påfylld med energi lr pepp. Tror det har varit sol i typ 3 dagar på min semester o då har värmen känts som borta… O att fördriva tiden med 3 små i regn dag ut o dag in vet ju alla hur kul det är. Känner mig som en gnattant men hade verkligen visualiserat hur mysigt vi skulle ha det nu efter denna höst/vinter/vår och allt vara föll liksom…

 3. Tack för fina raka inlägg. Det gör såklart ingenting att inläggen är färre, hälsan först.

  Jag tycker det vore väldigt intressant att läsa kring hur du tänker kring avlastning. Tycker själv det är svårt att se vad jag kan be mina medarbetare göra utav mina vanliga uppgifter.

  Kram!

 4. Du har sådan fantastisk känsla för att fota din lika fantastiska trädgård. Alltid så rofyllt och vackert – både i augusti och februari. Hoppas du får njuta av den även utan kameran när allt lugnar ned sig.

  Det är okej att ta en veckas semester även i oktober eller november!

 5. 🧡🌾🧡🌾🧡🌾 Du är helt normal…. När det blir mycket säger kroppen själv ifrån & det är du ju medveten om🥰 Nu får du bara dra i bromsen lite…. Som du jobbat med allt, det är så kul att följa dig☺️ Du ger så mycket inspiration till allt från att plocka in lite blommor från sin trädgård till att drömma om att starta något litet eget….. Önskar dig en skön & fin dag🌼

Kommentarer stängda