Från min morgon och ett nytt skåp

Dagarna rullar på – försöker fånga varje stund och gläds så åt att barnen har ett fint sommarlov. När man var barn själv så kändes ju ett sommarlov som ett helt liv och jag kan nästan hålla med om det nu –  tusan, vad barnen utvecklas på dessa veckor.
De växer så det knakar på längden med solbrända axlar och solsken i blick, vi har värmande samtal vid sängkanten och stora skratt runt matbordet, lagar mat ihop och gör små utflykter.
Det är häftigt att få vara med.

Jag är lite kass på att använda den stora kameran denna sommar för mycket av energin går till ovan och till Klco såklart och det blir mest mobilen som jobbar. Men jag knäppte dessa igår morse då jag gick upp då huset fortfarande sov.

Jag hade gjort kallbryggt te kvällen innan och hällde upp ett glas.

Kikade lite på presenterna våra gäster haft med sig. Så fint med eterneller – som små karameller. Ska visa blomsterpressen jag fick av Sofia en dag då kameran åker fram igen.

Köket – så älskat rum att vara i.

Jag hade morgonrufs i håret och min favoritklänning på.

Den här orangea hade jag hängt upp i dörren för att tänka på om jag ska behålla eller inte – den är faktiskt lite för stor över axlarna och lite för kort på längden så den får tyvärr lämnas tillbaka. Så trist, men ändå dumt att investera i plagg som inte känns helt hundra.

Mycket solgult och orangea här just nu. Lite sugen på att möblera om och greja här hemma. Undrar om man kan byta bord med någon som har ett stort i trä kanske…. Att byta möbler är ju smart och känns cirkulärt på något sätt.
Men en annan sak – jag köpte precis det här gamla vintageskåpet.
Gissa vad det ska få stå?

Ha en bra dag nu.

Kommentarer till “Från min morgon och ett nytt skåp

  1. Just det där modet att ta dig igenom ditt trauma verkar vara en enormt fin egenskap hos dig. Modiga, modiga du.
    Så fint av dig att dela. Stort.
    ‘Det gör ont när knoppar brister’. Som den vackraste blomman i din trädgård.
    Värme till dig.

  2. Fina inlägg du skriver♥️ Jag är så nyfiken på hur du gör det kallbryggda teet? Jag försökte en gång men tyckte inte alls det blev så uppfriskande som det stod att det skulle bli i receptet.

    1. Otroligt fint skåp! Ja, det är rent av en välsignelse att få se sina barn utvecklas och vara med i deras liv. <3

Kommentarer stängda