Morgonen, stunden man får för sig själv innan dagen vaknar till liv, är min allra bästa tid på dygnet. Ibland sätter jag mig och jobbar för då är jag helt klar i skallen utan massa splittrade tankar och ibland strosar jag bara runt med en kaffe i handen och doftar på trädgården.

Men idag vaknade jag med världens huvudvärk och ont som tusan i kroppen. Jag gick igenom tre timmars behandling igår och jag vet att det är den som ligger bakom.  Huvudvärken jag fick igår kväll var sinnessjuk – kröp upp för trappan till sovrummet och somnade vid nio.
Jag går igenom en process just nu där jag bearbetar de trauman av våld jag upplevt i mitt liv och som jag stängt in i mitt kroppsminne. Det har skadat mitt nervsystem och även fast jag inte vill ner och gräva i denna skit så vet jag att jag måste bearbeta för att kunna gå vidare och känna frid och vara mitt bästa jag.

Nervsystemet är intressant – det är spännande att begripa hur det fungerar.

Det är fullt av dahlior som blommar just nu i trädgården och jag har några små larver som käkar på blombladen så jag är här ute och kikar till dem flera gånger om dagen.

Från det ena till det andra – till barnens glädje (och min såklart) jag fick jag hemmagjord sylt och honung av vackra Nütie då jag fotade henne häromdagen. Tack!!

Vi har fått in gröna linneprodukter och jag tycker vi kikar lite på bilderna för jag blev så himla glad över resultatet.

Precis den här känslan jag vill ha. Både när det gäller blicken, hållningen, miljön och kulörerna. Så bra!

Detta är mitt favoritfoto. Mitt i en rörelse så man ser plagget över axeln med det fina hantverket och så vackert med dahlian över ögat och ansiktsuttrycket.

Favoriten Klara i grönt. Helt otroligt men alla i storlek s/m i honung sålde slut på bara en dag nu när jag fick in dem på nytt.

Finast att ha utsläppt kanske? Jag har den mest så…

Det gröna linnet lanseras i helgen och finns att köpa redan på lördag i butiken i Varberg.
Då dyker förresten @hannawendelbo upp i butiken. Hon tar med sig lite härliga kreativa saker som tex skissblock, akvarellfärger, tusch, gouache, penslar och penselmattor i bambu (bästa förvaringen!) som finns till försäljning. Hon kan också visa dig om du undrar över något på plats. Så kul!
Slit dig från stranden i en timme och kom och besök oss vetja – Hanna har till och med utlovat att baka kakor med blommor på att fika till det kallbryggda teet.

(reklam för egen verksamhet blev det visst här)

Ha en riktigt fin helg nu och njut av den härliga sommarvärmen.

 

Kommentarer till “Behandling, blommor och nyheter…

  1. Hej, var kan jag beställa den gröna linneklänningen? Så tråkigt att jag bor så långt från Varberg (i dag😉)
    Hälsning från Ann

  2. Vad bra att du får professionell hjälp när bearbetar.. det behövs verkligen för att förstå och få hjälp med reflektion, tankar, övningar mm. Heja dig som närmar dig det jobbiga!! Låt det få ta tid. Kram

Kommentarer stängda