Nu räknar jag ner dagarna tills vi går i gränderna i denna lilla by igen.

Just nu läggs det nytt golv i vårt kök och jag försöker klura ut hur jag kan fixa en platsbyggd soffa så lätt som möjligt. Även en bokhylla i sovrummet ska byggas upp och jag funderar på om jag kan köpa Billy på IKEA och bygga ut från den och sedan måla hela alltet. Eller varför säger jag att jag ska fixa? Jag kommer med idéer och pekar, pratar om form och kulörer. Min man sågar, spikar och skruvar bäst hemma hos oss.
Mitt i detta har jag ett jobb att fixa för en kund och så ska jag fota hela kollektionen för KLco kommande säsong också.
Är så himla pepp på allt kul som ska hända! Jag låter givetvis er följa med och ska ta massa bilder som jag kan blogga med.

Det lilla violetta huset. Var helt förskräckt över denna kulör och tänkte att det var det första vi skulle göra – måla om. Men så ångrade vi oss. Det är rätt häftigt tycker jag nu.

En av min farmors favoritblommor. vad heter de – minns inte nu?

Ja, här ska det byggas upp hyllor alltså. Skrivbordet får stå kvar och så bygger vi in det. Går det tro?`

Utsikten från bykrogen.

Från marknaden på torget och den lilla grannbutiken.

Jag har ett bord som inte går att få upp i trapphuset – undrar om jag kan vincha det upp på utsidan av fasaden och upp på terassen?
Nu skakar min man på huvudet här… mina krav verkar bli lite väl optimistiska och jobbiga.

Det är fint med planer och drömmar tycker jag. Det ska bli härligt att komma ner till vårt franska lilla ställe snart igen.

Obs. Tusen tack för alla kloka, sårbara och fina kommentarer på de senaste inläggen. Jag ska svara på alla och uppskattar dem så. stor kram

Kommentarer till “Franska planer

  1. Bordet går att hissa upp via balkongen! Vi fick inte upp vår tidigare säng i vår trapp utan fick ta in den genom ett stort fönster på andra våningen (ca 6-7 m upp) Lite meckigt såklart men det gick 😁.

    1. Ja, fast vi har ingen balkong på terassen – då får vi vincha upp den över taket – vet inte riktigt hur smidigt det blir…

Kommentarer stängda